Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkaaa

mowa ciała

Polecane posty

Gość kociczkaaa

jak byście odebrali ten gest panie i panowie? Rozmówca, rozmówczyni patrzy wam w oczy, potem przenosi wzrok na usta potem znowu w oczy ze skupioną mina... to gest oznaczający zainteresowanie czy raczej gest o zabarwieniu erotycznym?

Gość kociczkaaa
dodam ze jadlam wtedy kebaba i mialam cala morde zafajdaną majonezem

Gość chetnych brak
wpadlabym w panike, ze jestem brudna w tej okolicy lub mam cos na zebach, jakies resztki jadla:D

Gość cocolino 28
buhahaha

Gość fanka malibu
mam "znajomego" który jak rozmawiamy patrzy głównie na usta i to znaczy ze chce mnie pocałowac, proste.

Gość ziomal10000
może ten ktoś miał coś na ustach :PP hehehe :D ja bym to odebrał jako wątek erotyczny i spojrzał bym na jej usta a potem ich skosztował :D

Gość kociczkaaa
co za palant zakompleksiony się pode mnie podszywa?!!!

czytałem kiedyś o tym manewrze w jakiejs książce o mowie ciała. choc szczerze mówiąc, jakoś trudno sie go stosuje :P przeciez zwykle patrzymy w oczy, nagle zjechac na usta - to fakt ze ktos moze pomyslec ze cos wlazło w zęby i własnie to spostrzeglismy :classic_cool: Na odpowiednim poziomie \"spoufalenia\" zaczynam patrzec dookoła twarzy, na włosy, nieco zbyt długo wodzic oczyma po owalu twarzy, od góry do dołu, nosie.. policzkach.. szyi, jezeli odkryta. Usta jakos chyba tylko przy okazji :P Ale owszem, działa :classic_cool: niestety do tego potrzebne jest wzmiankowany \"odpowiedni poziom spoufalenia\" :o w tramwaju czy na miescie tego nie stosuję :( ;)