Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa pozytywne testy

dwa pozytywne testy

Polecane posty

Gość dwa pozytywne testy

Witajcie dziewczyny!!! Mam pytanie czy jeżeli w grudniu odstawiłam tabsy a teraz zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywnie, to mogę pyć pewna, że to ciąża na 100%???

Gość mama nastolatki
jestes w ciąży

Gość dwa pozytywne testy
dzięki przepraszam za tego byka "pyć"

Gość mama nastolatki
mam nadzieje ze jestes zadowolona, jesli tak to szczescia i slicznej i zdrowej pociechy zycze:-)

Gość dwa pozytywne testy
jestem zadowolona i to ogromnie :-)

Gość kolkol
GRATULACJE

Gość dwa pozytywne testy
dziękuję wszystkim!!! 🌼

Gość mama nastolatki
Ciesze sie ze jestes szczesliwa:-)powodzenia zycze!

Gość jojojjjj
zrób sobie bete na wszelki wypadek - ale wogóle to nie za wcześnie po tabletkach? hmm zaleca się odczekać 3 miesiące po tabletkach - brać kwas foliowy bo tabletki go wypłukują... dbaj o siebie !!

Gość lorii
tak własicwie to po osdtawieniu tabletek najszybciej mozna zajsc w ciaze..wiadomo ze przyszła mama musi dbac o siebie ale dobrze ze sie cieszy:-)..bedzie extra mamą

Gość dwa pozytywne testy
moja gin mi powiedziała, że można zaraz zachodzić i właśnie wtedy hormony szaleją i będzie dobrze!!! Oczywiście kwas foliowy już dawno biorę :-) Jestem naprawdę szczęśliwa 🌼

jak ja ci zazdroszcze:( Odstawilam tabsy 9stycznia tzn nie zaczelam nowego opakowania wczoraj zrobilam test neg jestem załamana dzisiaj mam dostac miesiaczke ale jeszcz ejej nie ma. Na test moze ejszcze za wczesnie nie wiem. Od wczoraj biore kwas a gin powiedzial ze jak nie bedzieokresu mam prozyjsc 5tego w czwartek. Zazdroszcze ci ze sie udao szczesciaro

Gość dwa pozytywne testy
ja nie liczyłam na to, że to tak szybko się uda!!! 2 lata temu próbowałam też kilka miesięcy i nic... Potem znowu wróciłam do tabletek, bo straciłam pracę.. Teraz jest wszystko w porządku NARESZCIE Jutro zadzwonię, żeby się umówić do gin i potwierdzić :-) :-) :-)

Gość dwa pozytywne testy
PAULA ja też robiłam dwa testy przed okresem i nic.... Kilka dni teraz mi się spózniał i śniło mi się, że robiłam :-) Rano jak wstałam pobiegłam do apteki i cuuuuuddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Myslisz ze mi tez sie uda? Bardzo bym chciala, mam wysoka tempke, biala w duzych ilosciach wydzieline, ahh... Nie wiem co myslec ale zazdroszcze Ci:* Mam jednak nadzieje ze i tak jestem w ciazy okaze sie wszystko 5tego w czwartek obym nie dostala miesiaczki:( Trzymaj kciuki a tobie zycze zdrowej i slicznej dzidzi:) A na razie zdrowej fasolki:))

Gość dwa pozytywne testy
Dzięki :-) To Ty też dopiero pierwszy m-c po odstawieniu tabsów???????????? Ja to jeszcze jestem w szoku, mam nadzieję, że gin to potwierdzi!!! Wszystkiego dobrego 🌼

tAk:( Dopiero pierwszy miesiac. Dzieki ja tez trzymam bedzie dorze napisz co powiedzial gin a ja ci 5tego tez napisze co i jak buziaki:)

Gość dwa pozytywne testy
Nie ma sprawy!!! Jutro albo pojutrze, bo nie wiem kiedy mnie przyjmą!!! Trzymam kciuki, powodzonka!!!

Gość a ja czekam
jeszcze pare dni na zrobienie testu bo nie znam daty spodziewanej miesiaczki, sa niezwykle nieregularne. wariuje juz. mam 5. dzien skapego plamienia, krew raz jest swieza, czerwona, raz brunatna klejaca, ciagliwa, czyli chyba z gestym sluzem. bola mnie sutki, brzuch juz nie boli, krzyz juz tez nie dokucza. mam 26. dc. naprawde nie moge juz znalezc sobie miejsca

Gość dwa pozytywne testy
Paula jutro mam wizytę :-)

Gość dwa pozytywne testy
No i się potwierdziło!!! Jest dzidziuś :-)

Ty szczesciaro u mnie juz 3dzien bez miesiaczki pojutrze gin usg i beta... Eh bola mnie jajniki ale piersi w ogole i ciagle sikam to az wkurzajace. Boje sie poprostu ze miesiaczki nie ma pop odstawieniu tabsow.. Ni\\o nic wszystkiego dobrego kochana ❤️ 🌼 szczesciaraaaa;* :))

a wczoraj robilam test ale nie z porannego moczu i jedna kreska ehh ja juz chyba nie mam nadziei chociaz w srodku mysle ze i tak jestem w ciazy chyba juz dostaje na glowe;)

Gość dwa pozytywne testy
Będzie ok, zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem szczęściarą naprawdę!!! 🌼 powodzenia daj znać ja będę czekała buzka pa

Kochana mam pytanie kiedy odstawilas tabsy i ile dni po terminie miesiaczki zrobilas test? BUZIAKI. Ja jutro do gina i nadal bez okresu:D ale test robuilam w pon ui nadal negatywny eh ale nie z porannego moczu moze dlatego juz sama nie wiem.!

dwa pozytywne testy---> gratuluję, teraz to jeszcze nic, poczekaj aż zacznie Cię kopac to dopiero będzie, a jak się urodzi to dopiero oszalejesz ze szczescia:) Pozdrawiam:)

Gość dwa pozytywne testy
miniam serdecznie pozdrawiam 🌼

Gość dwa pozytywne testy
paula skarbie ostatnią tabletkę wzięłam 24 grudnia 28 dostałam @ i nie mam już do teraz hehe test robiłam przed @ i wyszedł negatywny ten pozytywny zaś wyszedł 30 stycznia jak dobrze pamiętam, tj. dokładnie m-c i 2 dni od ostatniej @ powodzenia na jutro :-) daj mi znać pozdrawiam 🌼

Gość dwa pozytywne testy
Paula!!!!!!!!!!! I jak tam skarbie?????????// Nic nie piszesz