Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa pozytywne testy

dwa pozytywne testy

Polecane posty

Witam jestem nowa na forum ale serdecznie gratuluję wszystkim które zafasolkowały. Ja mam już dwóch synków ale pragniemy jeszcze jednej kruszynki. Może bedzie córcia? Odstawiłam tabletki w grudniu ale niestety jak do tej pory ni... testy wciąż negatywne/ Cóż trzeba poczekac może się uda . apaozdrawiam wszystkie które czekaja na pozytywny wynik.

Gość ale sciemniara
teeeee dwa pozytywne testy ty sciemniaro!!! nie oklamuj tutaj dziewczyn . po pierwsze nawet jesli masz te wizyte u gina we czwartek to i tak lekarz ciazy nie potwierdzi bo za wczesnie wiec nie sciemniaj tu bo pewnie nie mozesz miec dzieci i sie shizujesz w ten sposob

Gość moja kolezanka to.......
a czy jak kobieta miala duzo stosunkow w dni plodne to znaczy jej mezczyzna zaczynal bez gumy konczyl w gumie moze zajsc w ciaze?.robiła test owulacyjny byl pozytywny,a pozniej to miala na 4 dni przed okresem stosunek do srodka i czeka na okres ale nie bola ja piersi nic nie boli miala tylko kiedys taki mleczny sluz ale juz go nie ma tylko ma sluz plodny dziwne gdyz w sumie to zaraz bedzie okres

Mam nadzieje że wypowiecie się na mój temat. Cykl mam nieregularny raz 28 dni a nieraz 33-34 dni..Ostatnio dostałam okres 18 lutego a skączył mi się 24 lutego. Z chłopakiem kochałam się z 27 na 28 lutego, bez zabezpieczenia i on skączył we mnie. Owulacje miałam 4 marca. Wcześniej przez rok brałam tebletki antykoncepcyjne..i przestałam barać już 4 miesiące temu aż do teraz.Czy mogę być w ciąży?? Wiem że jest jeszcze za wcześnie na objawy..ale cały czas mnie boli na dole brzuch...jak coś zjem to nadal jestem głodna..dwa dni temu mialam biały śluz..i strasznie czuje sie zmęczona a także cześciej niż zazwyczaj oddaje mocz.. Pytam się was..bo może coś wiecie...gdyż do okresu mi dużo czasu jeszcze pozostało...a na test ciążowy chyba jest jeszcze za wcześnie??

Izunia 1988 na test jest raczej jeszcze za wcześnie ale wszystko jest mozliwe . Kto wie może i zafasolkowałaś?? ale na test powinnaś jeszcze poczekać minimum tyydzień. Tak mi się wydaje chociaz do końca sama nie wiem. Mam juz dwóch synków i szybko testy mi pokazywały że jestem w ciąży bo już 2 tygonie od okresu ale wszedzie piszą że dopiero w dzień spodziewanej miesiączki test może być wiarygodny. Ja czekam na test pozytywny ale jak zawsze robie go wcześnie bo już tydzień od okresu więc troszke przesadzam ale nie moge się doczekać. Jak chcesz to spróbuj.. jak wyjdzie negatywny to zawsze można powtórzyć pozdrawiam.

Gość dwa pozytywne testy
wczoraj ściemiaro zaczęłam 10 tydzień ciąży także widzę, że mi zazdrościsz, ale się tym nie przejumuję wiesz???????? jestem szczęśliwa!!!

Gość dwa pozytywne testy
i jeszcze jedno!!! ja nie wiem do jakiego gina ty chodzisz, może czas zmienić, bo moja od razu mi podała tydzień i jaki duży jest maluszek mam już dwa zdjęcia z usg i na ostatnim maleństwo miało 14mm także nie widzę, żebyś mi wmawiała coś, na czym widocznie się nie znasz i zajmij się szkołą i lekcjami, bo dorosła na pewno nie jesteś skoro nie masz jeszcze informacji, że w pierwszym lub drugim m-cu można zajść tak szybko, ja kiedyś próbowałam i się nie udało, też byłam załamana, a teraz ja pierwszym razem, także daj se luz dziecinko!!!