Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_i_tak

w zasadzie to mi juz wszystko.....

Polecane posty

" użalanie się kolejnego nieudacznika.... aż miło się czyta te wszystkie argumenty czemu nadal jest prawiczkiem, a wszytko przez nas kobiety, bo: jesteśmy brzydkie, nieinteligentne, oszukujemy, zdradzamy, nie mamy orgazmu ze swoim partnerem, udajemy inne niż naprawdę jesteśmy.... wszystko mogłabym zrozumieć, ale nie rozumiem czemu wszyscy prawiczkowie mają żal do kobiet o swoją ewidentną nieudolność i problemy z nawiązywaniem kontaktów społecznych" Po pierwsze nie wszystkie, a po drugie, podobnie uogólniając... czemu wszystkie kobiety mają, żal do facetów o całe zło tego świata? :o

Gość no_i_tak
nie ma to jak: jak czytam na tym forum co sie dziej w zwiazkach,typu mam kochankach to rzygac mi sie chce. Przewaznie to dotyczy kobiet,tu na forum. Nie jestem nieudacznikiem,nie znasz mnie to nie oceniaj. Wszystko co osiagnalem i osiagne to tylko wlasna praca. Takze bez pierdo**nia mi tu;p

Gość no_i_tak
prawiczek z wiarą; niektore sa niedowartosciowane i chcialyby zeby facet lizal im dupe 24/7. Ja nie bede wazeliniarzem,co to to nie. Zadna kobieta nie bedzie mi biadolila glupot:)

Gość nie ma to jak
ja nie mam żalu o wszystko do wszystkich facetów świata, a wyłącznie o konkretne rzeczy do konkretnych facetów, których znałam.... czujesz różnicę ? a skoro laska zdradza i ma kochanka to z pewnością jej facet nie zaspokaja jej potrzeb, czy tych emocjonalnych czy tych seksualnych...proste jak facet jest niezadowolony z laski to też szuka atrakcji gdzie indziej

Gość milky twilight
a ile facetów zostało zgwałconych i zamordowanych?!

Gość osoba_trzecia
zdecyduj się człowieku - albo chcesz być sam, albo chcesz znalezc kobietę, bo jakoś co post, to co innego piszesz jak bedziesz taki marudny, to nie znajdziesz intersujacej kobiety, bo tego nie wytrzyma

Gość no_i_tak
milky ja tu nie o gwaltach...zaraz przypiszesz nam prawiczkom gwalty tego swiata....dzieki wielkie:)

Gość nie ma to jak
milky ? trudne pytanie bo kto by liczył gwałty analne i jeszcze rozróżniał między nimi przypadki, w których facetowi takie zabawy się spodobały i je kontynuował ;-)

Gość no_i_tak
osoba_trzecia: jestes tylko osoba 3,więc...slysze tylko Twoje echo;p

Gość milky twilight
prosze bardzo od tego są kobiety tak?tylko winią was biedaków nikt nie jest bez winy faceci też zdradzają robią gorsze rzeczy

Gość osoba_trzecia
echo nie echo, ważne ze słyszysz :P

Gość no_i_tak
milky...to ze masz jakiegos drania...to Twoj wybor. Jezeli mialbym kobiete,to raczej nie byłbym draniem..ale Wy przeciez takich macho lubicie,wiec....;)

Gość nie ma to jak
a ja nadal zapytam jak nasze "domniemane zbiorowe winy" mają się do faktu że zamiast być w sobotę na imprezie i wyrywać laski siedzisz przed kompem i marudzisz jak smętna panienka ? zrozum koleś, nie masz i nie miałeś laski bo sam zachowujesz i gadasz jak baba ergo: która kobieta chciałaby mieć niemęskiego chłopaka ?

"a skoro laska zdradza i ma kochanka to z pewnością jej facet nie zaspokaja jej potrzeb, czy tych emocjonalnych czy tych seksualnych...proste" Nie piszę o Tobie ale o większości tutaj. Jeżeli kobieta zdradza, to znaczy, że facet jej nie zaspokaja i musi szukać gdzie indziej. Jeżeli facet zdradza to dlatego, że jest świnią. Prosta logika kafeterianki.

Gość milky twilight
hmm może ty jesteś gejem ale o tym nie wiesz tzn boisz sie dopuścić taką myśl?

Gość nie ma to jak
no fakt, nie piszesz o mnie bo ja mam faceta, i nie muszę go zdradzać....

Gość no_i_tak
hmmm....niemeski...a to dobre;p Znalazl(a) sie ....żal

Gość nie ma to jak
nadal nei rozumiem jaki jest sens w publicznym analizowaniu Twojego faktu bycia prawiczkiem, bo nietrudno się domyśleć że poza ciągłym roztrząsaniem tego faktu nic to nie wnosi do Twojego życia

Gość milky twilight
'żal' jest już nie modne,ale twoją osobę określa trafnie

Gość nie ma to jak
facet który smęci i pitoli jak laska raczej nie wydaje się być pewnym siebie mężczyzną...i w tym momencie jego wygląd akurat nie ma nic do rzeczy

"nadal nei rozumiem jaki jest sens w publicznym analizowaniu Twojego faktu bycia prawiczkiem, bo nietrudno się domyśleć że poza ciągłym roztrząsaniem tego faktu nic to nie wnosi do Twojego życia" A czemu on ma tego nie robić? czym to się różni od wyżalania się, że jest się dziewicą, facet rzucił, zdradził itp itd. Cokolwiek się tu nie napisze, nie zmieni to życia osoby piszacej to.

Gość no_i_tak
nie jestem gejem,spokojna głowa...po prostu ostatnimi czasy dostałem kopniaka od takiej jednej. Niezle z niej zolko bylo. Ale zamiast mnie,wybrala innego,rozbijajac jego zwiazek. I co ja mam myslec? Bylem przy niej,wspieralem ja. Ale ona wolala zaprzeproszeniem jakiegos koziolka,ktorego poznala przez neta.

Gość milky twilight
ah to wszystko wyjaśnia masz złamane serduszko i teraz uważasz,że wszystkie kobiety to wredne i zdradzieckie suki typowe ale czasem warto zaryzykować i przestać sie bać

Gość nie ma to jak
różni się tym, że żalić się na forum mają zwyczaj "nielogicznie zachowujące się kobiety, pełne sprzecznych emocji, targane wewnętrznymi frustracjami" teraz czaisz różnicę ? jesteś facetem, który tkwi nad przysłowiową filiżanką kawusi na damskim forum i dziwisz się czemu nie traktujemy Cię jak mężczyznę faceci których znam nie pisują peanów na babskich forach ale bywają na forach tematycznych dotyczących gier, fotografii, windsufingu etc. gdy byłam dziewicą nie żaliłam się nikomu na ten temat, nie uważałam że jestem gorsza ani że muszę coś z tym faktem zrobić, dziewictwo nie było centrum mojego wszechświata jak to niestety jest w Twoim przypadku

Gość no_i_tak
nie ma to jak ty tylko chyba dopierdalasz kazdemu,co? Zdefinuj mi prawdziwego faceta? Wlasciwie co ty wiesz? Masz za przeproszeniem faceta ktory lozy na Ciebie kase i tyle. Nie mow mi jak powienien sie zachowac facet.Jakby Cie zostawil teraz facet,to bys zapewne miala depreche i nie widziala co z soba zrobic. Ja mam silny charakter.

Gość no_i_tak
windserfingu...a to mi kurwa dobre.Za duzo filmow dziewczyno. Frustracje to Ty chyba masz,wiec popracuj nad sobą;p

no to autor tematu musi stąd uciekać bo przesiadywanie na babskim forum jest niemęskie łoł, co za głupi babol wogóle to wypowiedzi \'\' nie ma to jak \'\' są o dupe potłuc jak tak czytam

"różni się tym, że żalić się na forum mają zwyczaj "nielogicznie zachowujące się kobiety, pełne sprzecznych emocji, targane wewnętrznymi frustracjami"" A kto tak powiedział? Kobieta może się wyżalić w realu, facet musi być twardy itylko w necie może popuścić emocje, tak jak zrobił to autor. "teraz czaisz różnicę ? jesteś facetem, który tkwi nad przysłowiową filiżanką kawusi na damskim forum i dziwisz się czemu nie traktujemy Cię jak mężczyznę" Mylisz realny wizerunek faceta nie muszącego udawac przed innymi w danej chwili, ze stereotypowym wizerunkiem tworzonym na potrzeby przebywania między ludźmi. Skąd wiesz, co Ci faceci robią gdy Ciebie nie ma w pobliżu? Na dziewicy nie ciąży taka presja.

Gość to Ci dopiero
:D:D:D:D Jak fajnie mozna poprawic sobie humorek czytajac te najwspanialsze topicki na kafe:D:D:D

Gość to Ci dopiero
ja polecam Ci laleczke dmuchana;)Dziurki ma, wiec jaka to roznica??latwo ja nabyc, nie bedzie marudzila, bedziesz mogl z nia robic co tylko zechcesz:D