suzana2 0 Napisano Styczeń 31, 2009 czy ktoś z was spotkał się z antykoncepcja w zastrzyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosinusss_ 0 Napisano Styczeń 31, 2009 ja slyszalam tylko;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjjj Napisano Luty 1, 2009 słyszałam co nieco plusy że nietrzeba pamiętać, jakoś raz na 3 miesiące a minusy że niewielkie możliwości dopasowania hormonów i jak coś będzie nie tak to nieda się tego "wyssać" z organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 A co ze skutkami ubocznymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doneczka 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 moja kolezanka chce drugie dziecko , nie ma juz okresu 7 miesiecy a moze nie miec 18 :( zalamana jest teraz, a wziela jeden zastrzyk tylko gora dwa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 ...niewielkie możliwości dopasowania hormonów.... Co mam przez to rozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Czerwiec 7, 2010 jesli po tabletkach ktore sie bierze przez miesiac okres sie normule do trzech cykli, to nic dziwnegfo ze po zastrzyku ktory sie bierze raz na trasy miesiace normuje sie dluzej... a co do niewielkich mozliwosci dopasowania hormonow - pigul jest duzo roznych i mozna sobie dobrac najbardziej odpowiadajace, a zastrzyk antykoncepcyjny jest jeden dla wszystkich. wezmiesz - i over, czy Ci pasuje czy nie juz go masz w sobie na 3 miesiace. i nic nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmam problemm Napisano Listopad 11, 2010 jakie znacie jeszcze skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach