Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małamysza

wózek jane slalom matrix

Polecane posty

Mialam, rewelacja ale pod warunkiem ze nie musisz nosic, cholernie ciezki. Gondola Matrix jest fantastyczna i bardzo wygodna dla dziecka, zwlaszcza system podrozy w poprzek siedzenia. Wada jest spacerowka - straaaasznie wielka. no ale dziecku jest wygodnie :) POlecam, ale tylko pod warunkiem ze nie musisz wnosic wozka po schodach i nie masz bardzo waskich przejsc

szanta dzieki w sumie schody mamy ale spokojnie moge wozek na dole zostawiac a tylo fotelik- gondole brac do góry wlasnie chodzi mi o to czy wygodny dla maluszka na podróż i trwały a i naprawde pozkłada sie na płasko ? myslimy jeszcze o chicco trio s3 ale jane jakos ostatnio mnie przekonuje

Gość up......

sąsiadka ma taki wózek .. zadowolona jest z niego ale jak dla mnie kapa .. zalezy Tylko od Ciebie ...

i dlatego pytam bo nie chce wydac tych 2,5 tyś na coś co bedzie stac i rdzewieć

Ja mam jane powertrack, to jest bardzo podobny model. Jestem b. zadowolona (slalom jest jeszcze lepszy, bo ma regulację podnóżka w spacerówce). Sam stelaż nie jest cięzki, jesli się wypnie gondolę ze stelaża, to spokojnie da się wnosić wózek na 4. piętro:) Wadą jest mały kosz, niestety. Spacerówka duża, to fakt, ale nie mozna miec wszystkiego w jednym, zresztą jak na spacerówkę z wózka 3 w 1 nie jest cięzka, waży tylko 9 kg. A rewelacją jest to, jak ten wózek się prowadzi...płynie jak po wodzie:)

Gość też jestem ciekawa

Wszystkie dodatki miałam nie od kompletu-śpiworek, parasolka, folia przeciwdeszczowa i moskitiera, nawet torba...Torbę bardzo chciałam miec w zestawie, ale kupowalismy uzywany wózek i torby tam nie było.

dzieki..... my wlasnie mozemy kupic albo sam albo ze wszystkimi dodatkami tylko wiadomo drozszy ..... chyba jednak wezmiemy te dodatki zeby juz nie latac i nie szukac pozniej

tylko wozek mialam, wszystkie akcesoria dokupilam nie markowe za pare zlotych, wzglednie funtow zalezy gdzie kupowalam :-). w sumie to w ogole mialam dwa Jane - jeden na 4 kolkach,nie pamietam nazwy - porazka, rozpadl sie, dopiero jak dokupilam na e-bayu slalom to sie zachwycilam. Tzn matrixem zachwyilam sie od razu i goraco polecam sama gondole. Mialam tez duza, ale w ogole jej nie uzywalam. Natomiast matrix rozklada sie zupelnie na plasko, w aucie jest umocowany na plasko (niezgodnie z polskim prawem, bo w poprzek siedzienia, ale zgodnie z normami UE jako najbezpieczniejszy system przewozenia dzieci). Z Mieszkiem jezdzilismy w trasy po 8-9 godzin, Z Majka bez problemu przejechalismy w matrixie Polska -Anglia 24h ponad, malutka spala smacznie jak w lozeczku. A jak maluch podrosnie, podnosisz Matrixa do pozycji pol albo siedziacej - i jest taki wozek pomiedzy gondola i spacerowka, w kierunku do Ciebie albo od Ciebie, rewelacja. Tylko do auta jednak wtedy juz lepszy jest porzadny profesjonalny fotelik 0-13 :) albo 9+ jak juz dziecko jest bardzo duze.

dzięki sznta ...... własne my z maluszkiem bedziemy chcieli pokonac trase anglia-polska ... wiec.... chyba sie na niego zdecydujemy a jak duza były wasze dzieciaczki gdy pierwszy raz je wzieliscie w taka podróż ?