Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana panna młoda

Suknia ślubna.Problem z wyborem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość załamana panna młoda

Byłam dzisiaj w 5 salonach,zmierzyłam ok 15 sukien ślubnych i w końcu nic nie wybrałam bo zgłupiałam,tyle tego jest,wszystkie piękne,ale wydaje mi się że w każdej źle wyglądam.Była jedna w której wyglądałam naprawdę pięknie (rzadko się zdarza że się sobie w czymś podobam),ale wydaje mi się że jest ona trochę za skromna,więc w następną sobotę też czekam mnie maraton po salonach,ale tracę nadzieję że coś wybiorę.Pomocy!

załamana panna młoda nie łam się :-). Mam podobne odczucia. Ale wiem, że w końcu znajde tą jedyną sukienkę. Może pójdź do sklepu z kimś kto Ci rzetelnie doradzi. Nie oceniaj tez siebie tak surowo, ze w każdej źle wyglądasz.

Gość kkaassiia
ja tez tam mialam, az wkoncu wybralam herms ehanta, onamnie naprawde urzekla, a wczesniej z 15 zmierzylam tragediaaaaaaaa byla

Gość rzeczywiście masz problem
:o :O p.s. nie jestem zazdrosną starą panną :P

no niestety suknia to jest problem, moze sie wydawac, ale ja tez troche nerwow i stresu przez suknie zjadlam:P

Gość austeria bleee
wspolczuje wam:-) mi sie udalo przymierzyc jedna i juz wiedzialysmy ze to jest wlasnie ta. moze dlatego ze juz wczesniej wiedzialam czego szukam i nie rozgldlam sie za inna. zastanowcie sie jaki kroj pasuje do waszej sylwetki niech wam ktos subiektywnie to powie jak jest faktycznie i potem szukajcie sukni w tym koroju.

ja etz wiedzialam jaka chce suknie, ale ciezko bylo mi ja dostac swego czasu, ale bylo ok ;)

Gość nikoś
oj a mi się udało kupić suknie po 2-óch godzinach od rozpoczęcia poszukiwań, a poszukiwania nie były długie i planowane:) po prostu wracając z pracy zajechałam bez namysłu do salonu i Pani powiedziała że akurat mogę poprzymierzać tak samo w drugim salonie no i tak kupiłam 2 suknię którą mierzyłam w drugim salonie w jakim byłam... no cóż może to trochę nierozważne ale co tam dla mnie jest najpiekniejsza:) allure bridals 851 :)

Gość ja milczę jak kamień
zła się wkleiła :-(

Gość karolina 24_84
bardzo ładna ta Twoja suknia

a dziękuję za opinie.... wśród znajomych opinie są podzielone:)

Gość hjyu
nikoś bardzo ładna, mnie tez sie takie podobają, tylko ja mam male piersi i taka by mi nie pasowała.

Gość donarona
też miałam ta suknię(allure b. 851) jest cudna, bez kola, swietnie dopasowana, nic nie spada, nic sie nie gnie, super wybawilam sie w niej. To,ze bez kola to znaczy ,ze skromna?? bzdura! moim zdaniem bardzo podkresla kobiece wdzieki przy czym jest bardzo seksowna, czarujaca suknia, do tego pieknie blyszczy.

Gość sukniada
Czy suknia w kształcie litery A (bez koła), szyta z półkoła, może być zwiewna Waszym zdaniem? Ktoś dysponuje jakimiś fotkami? Pozdrawiam :)

Gość A półkoło
http://forum.styl.fm/zwiewna-delikatna-i-prosta-sukienka-w-kolorze-smietankowym.t77881.htm http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img412.imageshack.us/img412/8839/suk2j.jpg&imgrefurl=http://wizaz.pl/forum/showthread.php%3Fp%3D19857358&usg=__aoGHzzlUiAfvdPzFfzTByH7hv6A=&h=533&w=400&sz=34&hl=pl&start=10&zoom=1&tbnid=3Y_Zur5nD7C04M:&tbnh=130&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dsuknia%2B%25C5%259Blubna%2Bz%2Bp%25C3%25B3%25C5%2582ko%25C5%2582a%26um%3D1%26hl%3Dpl%26rlz%3D1R2GGLL_en%26biw%3D989%26bih%3D571%26tbs%3Disch:10%2C628&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=604&vpy=179&dur=1062&hovh=259&hovw=194&tx=142&ty=168&ei=pending&oei=M04nTY62IIis8gPG7NmHBw&esq=2&page=2&ndsp=18&ved=1t:429,r:16,s:10&biw=989&bih=571

Gość Zastanawiam sie.,.,.,.
Zastanawiam się, czemu niektórzy jak słyszą "suknia szyta z koła", albo "suknia szyta z półkoła" to myślą, że tam będą wszyte jakieś koła, czy też połówki kół hehe :D Przecież czym innym jest suknia "Z kołem" (wtedy faktycznie są koła w środku), a czym innym "SZYTA Z koła". Przecież to są dwie różne sprawy :) Szyta z koła/półkoła to po prostu taki fason, a z kołem w środku, to suknia z kołem... Niby proste, a wielu ludzi tego nie wie i nie rozróżnia.... nawet dziewczyn :)