Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeradzonaa

znalazłam u faceta na kompie...

Polecane posty

Gość przeradzonaa

filmy xxx ni takie normalne do końca, tylko takie brutalne, jak na przykład gwałt w usta, analny, albo laska gwałcona itp. większość obrzydliwa... zostałam u niego w mieszkaniu, bo potrzebowałam pracę napisąc, bo mi się komp sepsuł, i przyznaję trochę poszperałam :o jesteśmy razem rok, jest seks, normalny, jestem w szoku :o

Gość przeradzonaa
no to wielkie dzięki za pocieszenie

Gość ej tam
jak tylko oglada to spoko..Moze lubi sobie o takich rzeczach pomarzyc;-)

Gość dead_memories
gupia gonś

Hmmm nie wiem co bym zrobila.. Mowisz ze sa brutalne i wykraczaja poza norme.. Moze tak byc ze jak mu sie przyznasz to bedzie sie czepial ze mu grzebalas w kompie i na przyszlosc bedzie sie strasznie kontrolowal.Ludzie czesto maja jakies fantazje o ktorych mysla,czytaja,czy ogladaja o tym filmy,ale to nie oznacza ze od razu chca to zrobic.Kobiety tez czasami marza o seksie z nieznajomym itp.Moze po prostu sa to jakies jego fantazje i nic ponadto.Ale rozumiem Twoj niepokoj.Sama musisz zdecydowac czy przyznac sie i pogadac z nim o tym czy przejsc nad tym do porzadku dziennego.

Gość grgerg
Nie martw się. Ja np jestem zupełnie normalna, kocham się bez perwersji, z jedynym mężczyzną w moim życiu a takie filmy uwielbiam.

Gość Essox
sorki za głupie pytanie ale jak można zgwałcić w usta ?:D bo nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić...

FallenAngel__ \" Hmmm nie wiem co bym zrobila.. Mowisz ze sa brutalne i wykraczaja poza norme ....\" a czymże jest ta rzeczona norma? :)

Kazdy ma swoja norme ;) Widocznie jesli autorke tak zszokowaly te filmy to znaczy ze jej norma zostala przekroczona ;) Kazdy raczej wie co jest w spoleczenstwie widziane jako normalne a co nie,gwalt raczej nie jest postrzegany jako cos naturalnego ;) Wiec autorka pewnie sie martwi ze spotyka sie z jakims dewiantem.Jesli jest wrazliwa osoba to sie wcale nie dziwie.