Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

18stka

PROSZE O RADE !

Polecane posty

niedawno poznalam przez neta takiego jednego chloapka ma 19 lat ja mam 18 i wyszlo ze oboje sie sobie podobamy i on chetnie by mnie poznal w realu (mieszkamy w tym samym miescie i blisko siebie nawet)... no i jak sie zapytalam to kiedy sie zobaczymy? moze jutro? a on odpisal ze w tygodniu nie ma czasu i ze jak cos to w weekend no to czekalam do weekendu czyli do dzisiaj no i on mi napisal ze niestety dzisiaj sie nie zobaczymy ... ja juz nie wiem co o tym myslec bo wychodzi tak mi sie wydaje na to ze jemu na mnie zalezy ale jakos woogle nie ma nawet troche czasu zeby sie ze mna spotkac:( .. prosze napiszcie co o tym sadzicie... i moze jakies rady co zrobic zeby jednak doszlo do naszego spotkania...

Gość moja rada taka ze
przyslal ci zdjecie kogos innego, a teraz nie chce sie ujawinic, badz ma inny feler, ktorego na zdjeciu nie widac....

Gość cajbssssssssscccccc
nie masz znajomych w realu ze przez net sie umawiasz?

Gość o_w _kur**
nie mogę....skąd sie bierzecie dziewczyny? A moze ma inną...a Ciebie bajerowal z nudow. Znam taki przypadek i nie skonczylo sie to najlepiej. Gosc zostawil swoja dziewczyne dla takiej jak Ty. A pozniej zostawił taką jak Ty,dla kolejnej. Jebane skurwysyny,bajeruja laski jak nic,a one w to wierza.

lilly rose: moze tak byc ze nasciemnial ;/ ale jaka mam pewnosc... moja rada taka ze: zdjecia sa jego na 100% a feleru innego to chyba nie ma;] cajbssssssssscccccc: mam znajomych w realu ;] ale ten koles naprawde m isie spodobal wiec czemu nie sprobowac;]

Gość ykhmm
bo to nie wyglada tak normalnie jak Ci sie wydaje,uwierz mi;)

no ja juz nic nie wiem :( chyba rzeczywiscie jestem zbyt naiwna i za bardzo poniosla mnie fantazja tylko ze cos mi tu nie gra i nie sadze zeby byl az takim klamca...

nie znam kolesia to fakt;/ ale dlaczego mialabym go nie poznac ? nawet chodzilismy do tej samej szkoly...

no dobra wiem jestem zalosna w tym co pisze ale chcialam zeby ktos mi pomogl rozwiac watpliwosci;/

zapytaj go wprost czemu sie nie chce z toba spotkac:) jak bedzie kręcił to go olej :) proste..

jest jeszcze jedna opcja. mogl byc internetowym gawedziarzem, ktoremu tak naprawde nie zalezy na realu i ktoremu wystarczy net. pelno takich.

tez prawda;] nom poza netem to pial mi jeszcze smsy ;] bylo ich z kilka... nie wiem czy jakby mu choc troche nie zalezalo to czy tracilby specjalnie kase na smsy do mnie? ...

wiesz co.. do takich znajomosci trzeba podejsc z dystansem (wow.. i kto to mowi:D), lepiej potem nie plakać ! :)

droga autorko. mam kolezanke, bardzo madra i rozsadna kobiete. poznala przez net mezczyzne, zakochala sie, jak nastolatka - on w niej tez. dzwonil do niej co dnia - kilka, kilkanascie razy (mieszkala wtedy za granica, on w polsce). co dzien pisal kilkadziesiat smsow. jednym slowem wielka milosc. i to bez kontaktu w realu - wszystko net i telefony. a po miesiacu bajka sie skonczyla. mezczyzna przyznal sie, ze robil to, bo lubil skoki adrenaliny. "krecilo" go bajerowanie. a moja kolezanka trafila do szpitala w stanie krytycznym (jest osoba chora). bajerantowi nie szkoda wydawac kasy. to jego hobby. widzialas, zeby hobbysta zalowal funduszy na swoje pasje? ja nie.

racja... wogole im wiecej czasu uplywa tym nabieram wiekszego dystansu ... ale jednak woalabym przynajmniej wyjasnic te sprawe i dowiedziec sie jak to w koncu jest:P

nie kumam ale my mieskamy od siebie 10 minut spacerkiem ;] wiec spotkac sie nie jest trudno;] tylko cos jemu sie chyba nie chce;]

no to tym bardziej... zastanow sie :D dlaczego mu sie nie chce :D:D przykre to, ale prawdziwe.. i im szybciej to zrozumiesz..tym lepiej dla Ciebie :)

jakos dzieki temu tematowi mniej sie tym wszystkim przejmuje... i rady tez nie sa zle:P