Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozazlona

Ile osób nie jest z ta osoba z którą najbardziej by chciało być ?

Polecane posty

Gość rozazlona

ja

Gość misiabellla
to jaki jest sens, by byc z osoba, z ktora sie nie chce byc de facto? ze strachu przed samotnoscia, desperacja? nie rozumiem

Gość DKMG na kacu
Ja jestem:P Ze sobą :P Durny temat:P

Gość rozazlona
co w tym dziwnego jesli zna sie ksiecia z bajki a on jest z inna i nie da sie z nim byc, nie oszukujmy sie takich idealow jest malo, wtedy zagryzamy zeby i jestesmy z przecietniakami

Gość misiabellla
idealy przeciez nie istnieja ale niefajnie byc z kims zamiast mam nadzieje, ze Twoja druga polowa nie jest tego swiadoma

Gość DKMG na kacu
Tylko uważaj żeby ten książe z bajki nie okazał się ropuchem:P Kurde jasnowidz ze mnie bo on jest ropuchem:P tylko autorce jeszcze klapki nie spadły:P

Gość hehe książe z bajki
dobre :) oj dziewczyno, mniej romansów oglądaj marna z ciebie kobieta jesli jestes z kimś tylko po to zeby mieć faceta i jeszcze musisz z tego powodu zagryzać zeby, czyli sie poświecać ...... po co to robisz ???? a ten przecietniak z którym jesteś mam nadzieje, że kopnie cie w tylek , zaslugujesz na to !

Gość dziecko bedzie
ja mozna powiedziec bylam/jestem? ciezka sprawa,tesknilam do bylego i on wczoraj powiedzial ze mzemy sprobowac!wiec teraz czeka mnie rozstanie z obecnym chlopakiem.dobrym i porzadnym.smutno mi troche,ale wiem ze on nie byl ze mna tak do konca szczesliwy.

Gość zaczynam od nowa...
ja nie jestem z tym którym chcialam najbardziej

Gość naiwnaa
ja też, jestem w związku "z rozsądku", który nie ma nic wspólnego z miłością...

Gość rozumiem
was bo ja też tkwie w takim związku czasem brakuje mi już sił i mam ochote wrócić do tamtego ale wiem ze nie mam po co...

Ja znalazlam mojego ksiecia i wlasnie jestesmy na etapie planowania slubu. I nigdy nie bylabym z osoba, z ktora tak naprawde nie chcialabym byc i myslalabym o kim innym caly czas. Przeciez to swiadczy o kompletnym braku szacunku do osoby, z ktora obecnie jestescie. Nikt na to nie zasluguje, zeby byc second best.

Gość ffr00
zostawił Cię ?

Ja zostawiłam Jego. Nie ma nic gorszego niż żebranie o czyjąś miłość. Nie kochał mnie. Bycie z kimś kto jest z tobą z wygody i od 2 lat podkreśla, że nie jesteś warta by myśleć o tobie jak o kimś na poważnie, może uszkodzić psychę ;]