Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze niezdecydowanaa

a co sadzicie o tych kieckach?

Polecane posty

Gość mirrrabelka
nie na mój gust - 3 jak dla mnie najgorsza

Gość mirrrabelka
3 czyli ostatnia bo 2 pierwsze są te same

Gość karnawałowa
wszytskie brzydkie

Gość eeeeemciaaaaaaa
nie podobają mi się...

wszystkie brzydkie pierwszy byłaby znośna gdyby miała prosty dół, a nie taki szarpany

Gość londoneye
no ta pierwsze, jesli mialabym wybrać, ale jak juz ktos wyzej napisal ten dół mógłby byc inny.

Gość op
zadna

dziewczyny, PRZESTANCIE SZUKAĆ SUKIENEK W INTERNECIE!! Radze Wam to jako już mężatka!! NIE MA SENSU, bo albo teog modelu w ogóle w salonie nie będzie albo cena i tka Wam nie pozwoli, poza tmy jak przymierzycie może się okazac, że ten styl do Was kompletnie nie pasuje. TRZEBA IŚĆ DO KILKU SLAONÓW NA MIEJSUC COŚ PRZYMIERZYĆ I WYBRAĆ. Nie ma sensu siedzieć dniami i nocami, buszowac i szukac niewiaodmoczego. Sama tak robiłam i byłma głupia bo traciłam tylko czas, wysuzkanym modeli i tak nie mogłma mieć a poszłam do zajebistego salonu i poprzymierzałam 10 RÓZNYCH sukienek i wybrałam.

Gość mętlik w głowie
po części sie zgadzam z tym buszowaniem po internecie ale z drugiej strony takie sprawdzenie jakie kroje są i już wyklarowanie co się podoba a co napewno odrzucamy dużo daje. Oczywiście w praktyce to co się podoba może wogóle po przymierzeniu nie pasować ale jakaś wizja tego co chcemy w moim przypadku pomogła. Nawet jeśli w internecie szuka się i przegląda sukienki to i tak przecież chyba każda z nas te naprawde upatrzone mierzy...

ale jest wieeeeele sukien, które w internecie wyglądają nijako, pies z kulawą noga by nie spojrzał, a w salonie ten model okazuje się właśnie tym trafionym. Poza tym możemy sobie szukać jesli wiemy już po wstępnych przymiarkach, jaki fason nam najbardziej odpowiada. Natomiast jesli ktoś nigdy nie przymierzył żadnej sukni slubnej, to skąd może wiedzieć, czy pasuje na niego model rybka/w kształcie A/prosta/jedno-dwu częściowa/biała-ecru/itd. NIE WIE TEGO.