Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inoczi

O cO ChOdzI ????????????????

Polecane posty

Gość inoczi

Opowiem Wam historei mojego zycia ....bo generalnie nie wiem co robic i myslec bo sie pogubilam. Wiec jak bylam z zwiazku 2 letnim ( dodam ze nie mezatka ale mamy wspolnie dziecko) poznałam Pana M.... spotykalismy sie z przerwami 5 lat dla niego odwowalam slub zerwalam zareczyny i wkoncu sie wyprowadzilam z cora na swoje mieszkanko...i wiecie nastalo wielkie buuuuuum. Panu M niecale 2 miesiace temu zmarla mama do tego czasu wszystko bylo ok dzwonil pisal spotykalismy sie jak tylko moglismy wspolne noce wypady w gory imprezy . a od ponad 2 miesiecy jestem w czarnej dupie...wszystko sie zmienilo...Pan M po smierci mamy zmienil sie odciol ode mnie potrafi calymi dniami nie pisac nie dzwonic spotyka sie ze mna praktycznie raz w miesiacu jak ...ma ucisk spermowy na mozg tttttaaaaaaa wtedy to jest miły ... w trakcie spotkania wkoncu przeprasza załuje ze mnie olewał i twierdzi ze kocha i planuje wkoncu zareczyny ze mam mu dac szanse...na co na drugi dzien znowu jest to samo ! nie pisze nie dzwoni dla kolegow ma czas dla mnie nie . .... O co chodzi ? Bo czegos nie rozumiem...co mu sie stalo ? jak mozna komus w oczy patrzec zapewniajac ze sie kocha ze to nie zadne gierki i na drugi dzien znowu robic to samo ?? I co ja mam zrobic ?

wydaje mi się że nie może się pozbierać po śmierci matki... i teraz to nie on powinien za tobą ganiać tylko ty go wspierać w tej trudnej dla niego sytuacji

Gość inoczi
Levviatan jak mam za nim ganiac skoro on wogole potrafi nie reagowac na moje smsy ??????????? ja pisze a on nic.... wiec cos tu nie gra

Gość Ups...........................
A ja mam pytanie czy on mieszkał z mamą?

Gość inoczi
Ups........................... mieszkał z mama on jest jedynakiem , mało tego mama zmarła w domu u niego w pokoju brrrrr....do czego zmierzasz??????

Na myśl mi przyszło to że ma wolną chatę i może spotyka się z kimś poza tobą dlatego nie ma czasu dla Ciebie.

Mieszkał z matka to znaczy że miał z nią bardzo bliski kontakt. Facet nie może się pozbierać po śmierci matki

Gość inoczi
Ups........................... ano wiesz ze tez o tym pomyslałam....twierdzi ze niby nie bo tak mocno mnie kocha bahahaa ....nie wiem co myslec i co robic naprawde .... zaraz znowu szału dostane

Gość inoczi
Levviatan dlatego mnie olewa bo nie moze sie pozbierac tak ? Dla kumpli ma czas dla mnie nie ...i co mam pisac do niego ...jak grochem o sciane zapewniac ze kocham i tesknie i spotykac sie z nim raz w miesiacu ? Nie na to sobie pozwolic nie moge mam swoja godnosc. Chce go rozgryzc ale jest zamkniety w sobie i do szalu doprowadza mnie to jego ignorowanie mojej osoby

Gość piotr i piotr
a dlaczego zostawilas tego z ktorym mialas dziecko ? imprezy,wypady w gory tak ? wiesz wg mnie to juz swojej coreczce krzywde wyrzadzilas !!!! Trzeba bylo myslec glowa a nie dupa to bys teraz takiego problemu nie miala

Tak realnie myśląc jeśli mieszkał z mamą i teraz został sam to tą pustkę w domu mógłby chcieć wypełnić np. zaproponować abyś Ty się do niego przeniosła lub On do Ciebie, dziwne też by mnie to zastanawiało ale o co chodzi to tylko On wie.

Gość inoczi
piotr i piotr bo poprzedni partner pił i robil w domu awantury malo tego potrafil tez reke dzwignac i to nie raz, a dziecku krzywdy nie zrobila sama 5 miesiecy temu powiedziala ze nie chce mieszkac z tatusiem bo widziala jak ten sie na mnie po pijaku wyzywa. nie znasz szczegolow nie zaieraj glosu tym bardziej ze pytanie dotycyzylo czegos innego

Gość inoczi
Amant Wszech Czasów k.odwetowa po co sie wypowiadasz skoro nic madrego nie masz do napisania ? Padlo pytanie wiec powinna pasc odpowiedz ....załosne

Zabaw się w detektywa i zobacz co On robi w domu u siebie.

Dziwna sprawa. Facet fatycznie może przezywac śmierć mamy, ale coś mi tu nie gra, bo skoro jest w stanie spotkac się z Tobą na seks a poza tym bajeriować słowkami to jednak w wielkim szoku po stracie bliskiej osoby nie jest, ja otwarcie zapytałabym co się stało że tak zmieniło się jego zachowanie wobec Ciebie, szkoda czasu na domysły, zrób ostra akcje.

Gość inoczi
Zawodowe Róże zrobilam taka akcje ze sciany drżały, i wiesz wyszlam na ta bleeeeeeeeeeee chyrpe ze jak moge miec pretensje tata w szpitalu mame pochowal w pracy młyn tyle spraw na glowie.....i do tego mnie kocha a ja szukam dziury w całym...jego słowa " kocham cie nad zycie od 5 lat nie mam nikogo nie szlajam sie nigdzie nie zdraszam wiec o co ci chodzi ?" wiec mowie o co mi chodzi i w kolko to samo ....!!!!! OSZALEJEEEEEEEE

Gość ja tez powiem wprost
zanim zajdzie się w ciążę, nalezy chociaż skonczyć zawodówkę by na kafe nie robić błedów orto jak 15latka żenada co sie dzieje w tym kraju:o