Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie

proszę o podpowiedź znów suknie

Polecane posty

Gość takie sobie ja nie lubie
falbanek

Gość lamella
pierwsza może być, choć nie powala druga beznadziejna, w stylu "wieś tańczy i śpiewa", za dużo wszystkiego. Sorry, nie lubię falban, drapowań, kiczowate i nadmiarowe, do tego dopuszczalne są tylko na bardzo szczupłej i wysokiej osobie, z niższej i tęższej zrobią wielką białą pierzynę. przesyłanie zdjęć z katalogu nie ma większego sensu- suknię można ocenić dopiero na konkretnej osobie, chyba że wyglądasz jak ta modelka:) .

Gość ami22
mi zadna za bardzo sie nie podoba, jak juz to 1wsza troche ladniejsza. Ale to nie moj wybor :)

Gość mętlik w głowie
Dzięukje za odpowiedz. Ja już zgłupialam, bo zakochałam się w jednej sukni( skromnej) o której wspominałam wczoraj ale mam wątpliwości i już spać nie moge i wymyślam. Chyba przesadzam teraz w drugą strone.

Gość Ups...........................
Właśnie za dużo wymyślasz ta wczoraj oglądana jest super, nie szukaj bo te są fatalne.

Gość mętlik w głowie
Dzięki:) Wiem,że teraz przesadziałam ale taki stres jakiś sie zaczyna wkradać.... Moja mama i przyszła teściowa już nawet się denerwują bo same zakochały się w tamtej:)

Gość mętlik w głowie
Nikoś- śliczna sukienka. Już ją dziś gdzieś widziałam przewracając wszystkie strony odnoście sukni, a może to było na tym forum....

dziękuję :) wybrałam ja po 2óch godzinach poszukiwań ale od razu się zakochałam teraz sie trochę zastanawiam czy słusznie ale coraz bardziej mi się podoba:)

Gość leokleo
zadna, za duzo falbanek