Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solariusz

uzależniłem sie od opalania

Polecane posty

Gość solariusz

Mam przyjaciółkę, z którą spedzam mnóstwo czosu ponieważ obydwoje jestesmy singlami. Ona lubi się opalać na solarium i czasami chodziłem z nia do studia. Po kilku razach stwierdziłem że mam dosyć nudzenia się w poczekalni i postanowiłem spróbować. Tak to się zaczęło. teraz chodzę co drugi dzien na 15 - 20 min i cały czas wydaje mi sie że jestem blady jak ściana choć wszyscy mi mówią że nigdy nie widzieli tak opalonego kolesia. Ogólnie pakuje w to kupe sałaty no bo dochodzą do tego jeszcze brązery, kremy, betakaroten i oczywiście codzień sok jednodniowy z marchwi - jednym slowem totalny pierdolec. kiedyś nie byłem na solarce 5 dni to myślałem że dostane deprechy na resztę życia. Dostrzegam swój problem ale nie umiem sobię z nim poradzić

Gość o fuuuj ale musisz obrzydliwie
wyglądać :-o Facet spalony to nie facet 🖐️

Gość ajt
pokaz fote bo az ciekawa jestem jak wyglada skora po takim intensywnym opalaniu?????????? :D

Gość solariusz
dlatego używam mase kosmetyków żeby opalenizna nie wyglądała jak spieczony tost, nie łuszczyła sie itp. opalenizna ogólnie jest ładna - tak twierdza inni ale zbyt mocna. Jak z to ograniczyc do jakis rozsądnych granic?

Gość kasissia 22
ojj podzielam zdanie powyżej, obrzydzenie mnie bierze jak patrze na spalonych kolesi, sama chodze na solarke czasem,ale nie przesadzam,a jak widze takiego strasznie oplanonego chłopaka to mi się w żołądku wszystko przewraca, fujjj nigdy bym z takim nie była ,bo to baba nie chłop

Gość tez moze ja
ja chce isc pierwszy raz do solarium ae boje sie ze tej kabiny nie otworze pozniej ..jakas mania moja