Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jared

Oczarowanie i stres

Polecane posty

Gość Jared

Witam, Czy Waszym zdaniem dziewczyna moze skreslic faceta przez to, ze na pierwszych spotkaniach jest on strasznie zdenerwowany (sam sie do tego przyznaje), mowi czasem glupoty (gafy, ale bez chamstwa) co wynika z oczarowania nia i malego ogrania w spotykaniu sie z kobietami? Spotkania nie byly nudne, czy dretwe, wrecz przciwnie, poczucie humoru, zarty itd. mialy miejsce. Facet poza nerwami zachowuje sie mesko - wykazuje inicjatywe, zachowuje sie kulturalnie, po gentlemensku itd.

Gość satynowa pościel
Coś Ty, jak dziewczyna jest w porządku to nawet może to uznać za urocze :) Ja pamiętam swoje spotkania pierwsze z Ukochanym i zdarzało mu się coś upuścić z nerwów, czy się zakłopotać... Mi się to podobalo, bo wiedziałam wtedy, ze i ja nie muszę sie jakoś przy nim strasznie stresowac, jesteśmy tylko ludźmi :) poza tym to był dla mnie znak, że na Niego jakoś działam :)

Gość Jared
Dzieki bardzo za mila odpowiedz! :)

Gość Jared
Najgorsze że spierdziałem się podczas pierwszego spotkania a na drugim odbijało mi się sadzonym jajkiem :( No i jak wg Was wypadłem ?? Koszmar :(

Gość Jared
Ja prawde mowiac obawialem sie, ze dla kobiety taki facet moze okazac sie malo atrakcyjny, malo meski itd.

Stres to normalna sprawa, im bardziej nam zależy, tym zazwyczaj bardziej jesteśmy zastresowani. Pomyśl o tym, że ta dziewczyna to też zwykły człowiek, robi błędy, stresuje się i czasami czuje się tak samo głupio jak Ty. ;) I jeśli nie cierpi na jakieś mózgowe deficyty (sorry za określenie :P), to Twoje zdenerwowanie w jej oczach będzie tylko potwierdzeniem Twojego zaangażowania.:)

Gość Jared
Zgadza sie, jest to jak najbardziej normalne. A czy nie swiadczy to o braku, jakze pozadanej przez kobiety u faceta, pewnosci siebie?

Gość Anitaaa
Pewność siebie objawia się w czymś innym - chęci i możliwości bycia oparciem dla kobiety na dobre i na złe.