Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulaaaaaaaaaa

Brązowa farba na czarne włosy

Polecane posty

Gość czarnulaaaaaaaaaa

jak bedzie wygladac brazowa farba na czarnych spranych wloskach z 4 cm.odrostami, chodzi mi o malowanie domowe farba typu garnier, palet czy w ogole bedzie jakis efekt, czy wlosy pozostana nadal czarne?

Gość czarnulaaaaaaaaaa
nikt nie probowal?

na czarne nic nie nałożysz bo i tak nie wyjdzie! wczesniej musiałabyś zdjąć czarną... na odrosty nie kładź brązu, bo bedzie wyglądać śmiesznie- z rudawym przebłyskiem na przedziałlku:)

Gość wiesz co ale jestes
nic nie wyjdzie- nie bedzie zadnego efektu

Gość to ja narcyz
ojej dziewczyno..a te 4cm odrostow jaki maja kolor? bedziesz miala cale czarne i tyle..aha ale moze byc ze te odrosty beda troche jasniejsze od reszty..

Gość czarnulaaaaaaaaaa
kurde:/ a drogie jest takie zdejmowanie farby z dlugich wlosow? i czy bardzo niszczy?

Gość czarnulaaaaaaaaaa
mam ciemne wlosy i odrosty nie rzucaja sie w oczy

Gość gdggghhh
sama to ty nie kombnuj nic ,pisze ci z wlasnego doswadczenia z przed 4 dni :D

Gość czarnulaaaaaaaaaa
a orientujecie sie ile moze kosztowac takie zdejmowanie farby z wlosow?

Gość gdggghhh
przygotuj nawet do 400zl jesli mowisz ze masz dlugie

Gość czarnulaaaaaaaaaa
no to lipa, bo teraz nie mam na to funduszy :/

Gość gdggghhh
to uzbieraj:) a do tej pory nie rob nic,albo niech fryzjerka ci zrobi jakies pasemka czy cos.

Gość inoczi
mam czarne wlosy od 9 lat ....nic z tego nie wyjdzie odrosty beda brazaowe reszta wlosow czarna ! Szkoda wyrzucac pieniedzy w bloto

po 1 . zdejmowanie farby to długi proces. po 2 nie zawsze taki jak oczekiwany jest efekt wiec nie polecam. Jesli chcesz wrocic do naturalnego koloru ( tak podejrzewam) to po prostu zostwa odrost. jednak jesli jest to dla Ciebie zbyt krępujące to zafarbuj czekoladowym brązem. i lepiej (jak juz) to farba z garniera bo palet nieziemsko niszczy włosy. P S jestem przyszla fryzjerka

Gość gdggghhh
prawda jest taka ze nie zrobisz od razu z czarnych innego koloru ,to stopniowy proces .dlatego nie malujmy wlosow pod wplywem imuplsu dzis mam blond jutro chce miec czarne lub na odwrot bo to zle sie konczy.

Gość czarnulaaaaaaaaaa
juz mam dosyc tego czarnego, myslalam o bladzie, ale to jeszcze trudniejsza sprawa:D na ta chwile chcialabym jasny braz bo to taki cieplejszy odcien, czarny postarza bardzo

Gość kiedys usłyszałam od fryzjerki
kiedyś usłyszałam od fryzjerki ze zdjęcie czarnej farby PALET jest niemożliwe to jest najgorsza i najbardziej szkodliwa farba jaką można dostać

Gość czarnulaaaaaaaaaa
kamusiak a jakie pasemka proponowalabys na moje wlosy? chce zeby mialy cieplejszy odcien

Gość czarnulaaaaaaaaaa
kamusiak, ale jak najpierw mam zafarbowac sobie np.na czekoladowy braz i dopiero do fryzjerki zeby zrobila pasemka tak?

Gość gdggghhh
tez jestem tego ciekawa :) ja jak mialambrazowe wlosy zrobilampasemka blond i bylo ok ale na czarnych dziwnie mi to sie kojarzy :D

zalezy czym masz farbowane wlosy ??? jesli palet" ka to nie pytaj mnie o nic. Jesli czyms lepszym to proponowalabym cos ze zlocistym odcieniem na oczatek itak platyny nie mozesz wymagac

Gość czarnulaaaaaaaaaa
nie chce nawet platyny, bo czarne plus platyna tez zle mi sie kojarzy hehe, wolalabym cos cieplejszego, wlasnie jakis zlocisty odcien

i nie najpierw farba tylko jak juz to oba na raz. i farba a miedzy to pasemka cieniutkie ale zeby bylo ich wiecej

Gość gdggghhh
KamusiaK1990 - a jesli ja rozjasnialam wlosy w zeszlym tyg to po jakim czasie fryzjerka zgodzi mi sie z ta moja "fryzura cos zrobic"? i czy jest opcja ze rozjasni mi je lepiej czy zrobi mi balejaz?

tydzien temu ?? Hmmm.... prawdopodobne jeszcze sie nie odwazy gdyz moglyby Ci sie wlosy spalic, minimum (oficjalnie) po rozjasnianiu to 3 tygodnie. zalezy tez jakie mialabys oczekiwanie

Gość czarnulaaaaaaaaaa
to co fryzjerka ma mi to wszystko zrobic? wiec za pomalowanie calych wlosow wezmie wiecej, za same pasemka wzielaby mniej, mam dlugie wlosy za łopatki to bylby pewnie bardzo duzy koszt

pasemka i farba (zaleeznie od salonu -- miasto /wies) od 70 / 90 zł w góre. i zrobilaby Ci oba jednocześnie

Gość czarnulaaaaaaaaaa
mieszkam w malym miescie, a jedna fryzjerka chciala ode mnie za same pasemka ponad 100zl haha

wow. ja mieszkam na wsi. u mnie biora zaleznie od humoru 70 albo 90 a w salonie w ktorym mialam praktyki ( male miasto) kosztowalo to 90