Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulaaaaaaaaaa

Brązowa farba na czarne włosy

Polecane posty

Gość gdggghhh
ja chce sie wybrac za minimum miesiac nie myslalam wczesniej i chcialabym je rozjasnic do konca ,przod mam zoltawy a tyl nie ruszony na szczescie jestem blondynka to nie jest az zle :D dlatego nie polecam eksperymentow w domu :D myslisz ze zdecyduje sie mi rozjasnic te wlosy calkowicie?

Gość czarnulaaaaaaaaaa
jutr przejde sie jeszcze i popytam innych fryzjerek, czyli nie radzisz mi zafarbowania najpierw farba w domu i dopiero potem udania sie do fryzjera na pasemka?

Gość gdggghhh
ok dzieki za pomoc ,to moja znajoma wiec mam nadzieje ze sie zdecyduje.ok nie zasmiecam juz

czarnulaaaaaaaaaa dokladnie. wybrac albo sama farbe robiona w domu, albo komleksowo u fryzjera :)

Gość gdggghhh
pozdrawiam:) autorko ja bym jednak poszla do fryzjera na twoim miejscu ,mamjuz nauczke i nie zycze ci takich wrazen :)

Gość czarnulaaaaaaaaaa
tez dzieki za rady pozdrawiam :D

Gość czarnulaaaaaaaaaa
nim pewnie sie wybiore :P jutro sie zorientuje co i jak pozdro:)

Gość pretty vacant
Ja kiedyś miałam długie piękne blond włosy. niestety 2 lata temu pod wpływem sterowania się przez ludzi stereotypem o głupiej blondynce farbowałam włosy na: -ciemny blond, póżniej na - jasny brąz - kasztan - ciemna czekolada niestety włosy teraz są czarne... nie pomijając faktu że za każdym razem nie używałam prawdziwej farby tylko palet(nie wiem ja to sie pisze) "color shampoo" (do 24 myć) niestety kolor się już nie zmywa, a naturalnie mam mysi blond i planuje zmiany koloru na jasny brąz(przypominający szary) ale narazie zacznę od jaśniejszych pasemek żeby nie zniszczyć włosów bo mimo tego że są ciemne i trochu zniszczone , nadal jestem z nich zadowolona. :) http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=397264040&albumId=146757