Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienenn

Słyszeliście co spotkało Jacykowa w Egipcie?

Polecane posty

Gość cienenn

Na wakacjach w Egipcie Tomasz Jacyków przeżył groźnie zapowiadającą się przygodę. Stylista zdenerwował bawiących się w egipskim klubie Rosjan - donosi e-fakt. Tomasz wyjechał na wakacje z przyjacielem o pseudonimie Koko. – To była wyprawa czysto wypoczynkowa, dlatego całe dnie smażyłem się na słońcu – zdradza nam Jacyków. Jackówowi bardzo spodobała się jedna z rosyjskich turystek i postanowił ją poznać. – Podszedłem do baru i zamówiłem najlepszego szampana, jakiego tam mieli. Wskazałem na stolik, gdzie siedziała ta Rosjaneczka i kazałem kelnerowi zanieść tam butelkę – opowiada Jacyków. Niedługo potem Jacykowa otoczyło trzech rosłych mężczyzn mówiących po rosyjsku. Machali pięściami i wydawało się, że zaraz dojdzie do rękoczynów. Tomasz zaczął tłumaczyć, że chciał tylko poznać ich piękną rodaczkę, ale woli i tak chłopców. Według gazety na te słowa na początkowo wrogich rosyjskich twarzach pojawił się promienny uśmiech. Po chwili okazało się, że gej stylista trafił na innych homoseksualistów. :)

Gość czytałam na pudlu

Gość tojatojatojaaa
:-D:-D to mu dupsko złoili:-D

kurka wodna, czy geje mogą mieć orgazmy wielokrotne jak kobiety? i jeszcze na dodatek sikaja na stojąco.....

skadże znowu, Jacykow, jest tak brzydki, że te ruski pewno musieli się w trupa znieczulić podmoskiewską......