Pariss 0 Napisano Luty 1, 2009 Czy w Polsce mamy sklepy Guess? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lea76 0 Napisano Marzec 1, 2009 Obawiam sie ze nie mamy a szkoda uwielbialam ten sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JA zawsze mam racje Napisano Marzec 3, 2009 Jest jeden jedyny w Galerii Mokotów w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Marzec 4, 2009 O! Naprawdę? Szkoda, ze Warszawa mi nie podrodze, ale akurat bede tam za miesiąc wiec bede pamietać i moze uda mi sie zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 BEDZIE! Pierwszy sklep w Klifie w Gdyni !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaya007 Napisano Grudzień 9, 2009 bedzie otwarcie za niedlugo w bonarka city center w krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NicolaM Napisano Marzec 24, 2010 W Bonarce będzie Guess by Marciano a 31 otwiera się Guess w Krakowskiej :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooorchidea Napisano Marzec 27, 2010 Guess jest w klifie w gdynii :) No i oczywiscie w P&C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajoczko 0 Napisano Marzec 27, 2010 Klif w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach