Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemowtakx

jesli rozmawiacie z obcokrajowcami przez skypea, to czy

Polecane posty

Gość niemowtakx

piszecie na czacie, czy gadacie przez mikrofonik? wie, ze rozmowa przez mikrofon, to juz w ogole swietna sprawa, ale jakos tak mi glupio:P

Gość cloewe
Nie rozmawiam z obcokrajowcami przez skypa, bo glowne ich pytanie to: skad jestem, ile mam lat i czy moge wyslac zdjecie:O

Gość niemowtakx
okej, ale skoro nie rozmawiasz to po co sie udzielasz?:) w tych rozmowach chodzi o podszkolenie jezyka i nie wyglada to tak, jak na czacie wp czy innym. pozdrawiam.

Gość cloewe
Nie gadaj o podszkoleniu jezyka, bo skoro kazdego goscia interesuje jedynie skad jestes i jak wygladasz, to za bardzo sobie jezyka nie podszkolisz:O

Gość niemowtakx
jeju, laska, uciekaj juz stad:)

Gość cloewe
Sama uciekaj, jak boli cie prawda:D

wiece co? mnie już to zaczyna wkurzac:/ zawsze to samo, odpowiadam na temat i loguję się i wyskakuje mi odpowiedź którą tu wpisałam chyba już 2 m0ce temu:/// zawsze to samo:///

a teraz do rzeczy:) jak wda się lekki flircik to tak źle?:) ja rozmawiam na czacie, nie mam odwagi rozmawiać przez mikrofon

Gość niemowtakx
lekki flircik w zyciu nie jest zly:P ja mam zmaiar sie z nim spotkac, kiedy pojade do jego miasta, coby miec tam kogos znajomego, co pokaze co i jak:P facet fajny, poprawia mnie, jelsi robie bledy-bo goo to prosilam, normalnie 1 raz takiego znalazlam, fajnie pogadac..ale na mikrofon sie chyba nie zdecyduje:P

Gość niemowtakx
cloewe-->tak, tak, bo Ty wiesz najlepiej, co i jak. to,ze nie potrafisz prowadzic rozmowy, nie znaczy, ze wszyscy tak rozmawiaja:D wiadomo, ze na poczatku sa pytanie, skad jestes itp., ale dalej to juz tylko wlasna inwencja. trzym sie;]