Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poweroflove

Czy on ma na jej punkcie obsesje?!

Polecane posty

Gość poweroflove

Czy facet kocha swoją dziewczynę, pomimo tego, że patrzy się nachalnie na inną, obserwuje ją w tym samym czasie przytulając się i romansując ze swoją ukochaną, czy idąc ze swoją dziewczyną odwraca się za tą drugą...czemu to robi i czy to świadczy o tym, że ich związek nie jest tak silny?!

Gość poweroflove
czy powinnam z nim zerwac z tego powodu, on się w nią wpatruje...jakby miał na jej punkcie obsesje

Gość poweroflove
moze ma to jkaiś zwiazek z tym, ze był w dzieciństwie gwałcony przez ojca? sama juz nie wiem

Gość poweroflove
tak, obserwuje ją, ale jest dla mnie czuły i jest jakby wszystko ok, nie wiem, czy mnie kocha, czy mnie rzuci kiedy tamta da mu szansę...

Gość poweroflove
to wcześniejsze to nie ja :(

Gość looksusowa prostytutka
najlepiej zapytaj go wprost :D

Gość poweroflove
ale nie chcę żeby wiedział że to zauważyłam :( byliśmy ze sobą rok temu, teraz wróciliśmy do siebie, wiem, że w tym czasie jego zainteresowanie ją zaczęło wzrastac, jakby go intrygowała czy coś...Dziewczyna owszem jest ładna, naturalna, ale trochę dla niego wredna, bo się boi że ktoś ją skrzywdzi, wiem to bo znam ją kilka lat, ale za sobą nie przepadamy :( stoi i stara się złapac jej spojrzenie...

Gość poweroflove
poza tym ona jest czasami dla niego wredna, a czasami miła... co go tak w niej pociąga, czy to tylko mój wymysł :(

Gość looksusowa prostytutka
dlaczego nie chcesz żeby wiedział? Myślisz, że jak temat zamieciesz pod dywan to on automatycznie przestanie istnieć?

Gość poweroflove
nie chcę psuc związku, i zgrywac zazdrosnej, przecież jest w zasadzie ok, całujemy się przytulamy przy niej...

jesli faktycznie jest tak, jak piszesz, czyli nie wymyśliłaś sobie tego, że ona tak absorbuje jego uwagę, to nie jest to dobry znak. Co innego jak facet po prostu ogólnie ogląda się za babkami, czasem mu wzrok gdzieś poleci (choc uważam, że powinien to robić w taki sposób, żeby nie drażnić swojej kobiety), a zupełnie co innego, kiedy ma jeden obiekt \"uwielbienia\", wzrokowego lub nie tylko ... (bo tego tak naprawdę nie wiesz). Ja bym zakończyła tę dziwną sytuację, bo jeśli kobieta ma być szczęśliwa w związku z mężczyzną, nie może mieć takich wątpliwości i niepokojów. Albo facet Ci wyjeśnia, o co chodzi, definitywnie kończy tę farsę, albo odchodzisz - dla mnie tylko taki scenariusz wchodzi w grę

aaa, i to, żę jest dla Ciebie czuły, przytulacie się, całujecie itp. nie znaczy, ze nie jest w tamtej platinicznie zakochany - miej tego świadomość

Gość poweroflove
myślisz, że chce w niej wzbudzic zazdrośc?! ale jestem z nim szczęśliwa, tylko nie jestem pewna co on do niej czuje

Gość kim ona jest dla ...........
dla niego ? długo ja zna to po co z nia chodzicie na imprezy

Gość poweroflove
nie chodzimy z nią, spotykają się na uczelni, mają razem zajęcia... zna ją ok. roku, ale dopiero od 3 miesięcy zachowuje się w ten sposób, rozmawiali na gg, ale aktualnie ona się do niego nie odzywa.

nie wiem czy chodzi o zazdrość. Byc może jest tak, że z jakiegoś powodu nie może tamtej mieć, więc bierze to, co mieć może, co jest w zasięgu jego reki i możliwości. Niestety, to nie jest rzadka sytuacja w związkach - ludzie są niby szczęśliwi ze swoimi partnerami, prowadzą normalny tryb życia, ale jednak w głowie jest ktoś, kto jeśli tylko by się zgodził, bez problemu przeciągnąłby na swoją stronę "platonicznie zakochanego", który jest z kimś innym i niby tego kogoś innego kocha

nie twierdze, ze tak musi byc, ale jeśli ona absorbuje uwage Twojego faceta aż tak bardzo, że Ty to wyraźnie widzisz, to coś jest prawdopodobnie na rzeczy

Gość kffffiatek
o kurka....myslalam ze to o mnie,znam to ...

Gość poweroflove
heh...a co jesteś tak nękana przez faceta??

Gość kffffiatek
nekana.....? piszesz o sobie czy o tej drugiej?

Gość uksiaze
uuuu niedobrze dla ciebie,on naprawde jest nia zafascynowany....pogadaj z nim

Gość poweroflove
Ale dlaczego nie rozumiem, przecież ona jest kompletnie inna, może tylko z wyglądu mu się podoba :( przecież nic się nie zmieniło, nad wyznaje mi miłośc i jest czuły...ostatnio koleżanka mi powiedziała, która ma z nimi zajęcia, że usiadł koło niej i ciągle starał się ją zagadac: proponował jej pomoc, potem poprosił żeby zaczekała bo odsunie jej krzesło, jakby chciał jej zaimponowac, a ona go kompletnie zlewała, później usiadł koło niej i się na nią długo patrzył, a kiedy ta spytała czemu się patrzy odpowiedział uradowany, że poprostu się patrzy... nie chce robic o byle co awantury...może poprostu chce się z nią zaprzyjaźnic, a nie ją zdobyc...:(

Gość uksiaze
ostatnio koleżanka mi powiedziała, która ma z nimi zajęcia, że usiadł koło niej i ciągle starał się ją zagadac: proponował jej pomoc, potem poprosił żeby zaczekała bo odsunie jej krzesło, jakby chciał jej zaimponowac, a ona go kompletnie zlewała, później usiadł koło niej i się na nią długo patrzył, a kiedy ta spytała czemu się patrzy odpowiedział uradowany, że poprostu się patrzy... ile tyy masz lat dziewczynko?????? lubic - na pewno lubi... pisalas wczesniej ze Ciebie przytule,caluje a patrzy na nia... masakra... moze pogadaj z nia?wydaje mi sie ze w tym trojkacie to ona narazie najbardziej trzezwo mysli.....

Gość poweroflove
i co mam jej powiedziec :(

JEJ co masz powiedzieć??? No chyba sobie żarty robisz!!! Dziewczyne zostaw w spokoju, a swojemu ukochanemu truj, bo on Cię stawia w niezręcznej sytuacji (delikatnie mówiąc)

Gość poweroflove
mam 20 lat, jeśli już chcesz wiedziec, ale nie mogę uwierzyc że zainteresował się kimś takim jak ona :( przecież ja jestem seksowna typowa laska, a ona jest owszem ładna, ale blada, typ eleganckiej dziewczyny...jesteśmy zupełnie inne :/

Gość uksiaze
jej co powiedziec?...zapytac sie...zapytac sie jak ona to widzi ta sytuacje?powiedziec o swoich przypuszczeniach,nie naskakiwac na nia,ona wlasnie nic nie robi,moze tez ma go dosyc i chcialaby by sie odpieprzyl od niej...nawiasem mowiac frajer z tego twojego

Gość poweroflove
to po co z nim gadała na gg??

Gość uksiaze
nie wiem,nie znam calej tej historii tak dokladnie... moze gadala wtedy jak nei byl az taka natarczywy,kiedy myslal ze to zwykla kolezenskosc samka napisalas ze nie odzywa sie niego,czyli to ona chce uciac kontakt, tylko twoj "luby" nie chce....aj dziewczyno zal mi i przykro