Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezcycek.

Nie mam cycków!

Polecane posty

Gość tyuiop
nie masz cyckow to nie twoj problem problem jest w tym ze sie rucharz z kazdym a to oznacza ze nie masz mozgu

Gość zmartwi_ona
Hej Laski, ja mam gorszy problem bo nie mam wogóle sutków, a brodawki mam takie małe jakby jasno różowe ! ;( A mam 19 lat więc chyba już nic się z nimi nie zmieni :(( Nie wiem czy to normalne wogóle, z nich coś wycieka co jakiś czas , straszne! :(

Gość mnie one..
w ogóle nie interesują, nie zwracam ŻADNEJ uwagi na ten atrybut, może być całkiem płaska... Zwracam uwagę na twarz, talię/biodra i szczupłość :) Sporo moich kumpli myśli tak samo :) Pozdro

Gość Martuska136666
Powiem ci tak mialam ten sam problem, trudno nawet dobrac mi jest stanik z push-upem bo i tak zawsze jest za duzy, W moich cyckach sa jedynie gruczoły mleczne zero tłuszczu... po prostu gruczoły i sutki. Podczas calowania z chlopakami nigdy nie dalam im sie dotykac za moje piersi nawet calowac. Wkoncu zaczelam byc ze swoim stałym partnerem, zaczelismy uprawiac seks a ja nadal nie dalam mu do nich sie dobrac w bluzce to robilam... dziwił sie ... a ja nie mialam odwagi wstydziłam sie ich. Mowilam ze mam taka zasade ze to za wczesniej a on sie dalej dziwił. Ja po prostu nie moglam sie odważyc . I mowilam mu ze to bedzie prezent na swieta. Wkoncu pewnej nocy nie pamietam dokladnie w jaki sposob to sie stało zaczal mnie calowac i moje piersi ... ja mowie tomek one sa takie malutkie.... a ona dalej spojrzał na nie i powiedział ze to sa moje sliczne skarby .... i zakochał sie w nich. Do dzisiaj mowi ze sa sliczne małe bułeczki piekne... ze piersi wielkie to nie o to chodzi.. nie o wielkosc... o te sutki sliczne... zawsze mu sie dziwie jak mozna pokochac takie małe bułki z sutkami... a on je pokochał...i kocha je całowac i ssas sutki.... To jest moja historia... ja przebrnelam i poradzilam sobie z moim kompleksem. Teraz na ciebie kolej... powoli... poradzisz sobie... ja teraz zaczelam nawet mowic do ludzi ze szkoda ze mam tak małe piersi.. do znajomych chlopaka i sie nie wstydze bo nie uwazam tego za wade bo czuje ze on je kocha... i to jest najwazniejsze... a ja kocham jego.

Gość Martuska136666
Powiem ci tak mialam ten sam problem, trudno nawet dobrac mi jest stanik z push-upem bo i tak zawsze jest za duzy, W moich cyckach sa jedynie gruczoły mleczne zero tłuszczu... po prostu gruczoły i sutki. Podczas calowania z chlopakami nigdy nie dalam im sie dotykac za moje piersi nawet calowac. Wkoncu zaczelam byc ze swoim stałym partnerem, zaczelismy uprawiac seks a ja nadal nie dalam mu do nich sie dobrac w bluzce to robilam... dziwił sie ... a ja nie mialam odwagi wstydziłam sie ich. Mowilam ze mam taka zasade ze to za wczesniej a on sie dalej dziwił. Ja po prostu nie moglam sie odważyc . I mowilam mu ze to bedzie prezent na swieta. Wkoncu pewnej nocy nie pamietam dokladnie w jaki sposob to sie stało zaczal mnie calowac i moje piersi ... ja mowie tomek one sa takie malutkie.... a on dalej spojrzał na nie i powiedział ze to sa moje sliczne skarby .... i zakochał sie w nich. Do dzisiaj mowi ze sa sliczne małe bułeczki piekne... ze piersi wielkie to nie o to chodzi.. nie o wielkosc... o te sutki sliczne... zawsze mu sie dziwie jak mozna pokochac takie małe bułki z sutkami... a on je pokochał...i kocha je całowac i ssas sutki.... To jest moja historia... ja przebrnelam i poradzilam sobie z moim kompleksem. Teraz na ciebie kolej... powoli... poradzisz sobie... ja teraz zaczelam nawet mowic do ludzi ze szkoda ze mam tak małe piersi.. do znajomych chlopaka i sie nie wstydze bo nie uwazam tego za wade bo czuje ze on je kocha... i to jest najwazniejsze... a ja kocham jego.

Gość kullokij
jane birkin jest plaska krzywe nogi miala -a symbolem seksu byla-bo ma to cos czar urok charyzme -i chyba nikt nie ocenial jej rzez pryzmat cyckow --uwierz w siebie-

Gość Moze jakas chora jestes
Ze ci cycki w ogole nie urosly, to jest wada genetyczna lub cos z hormonami, jakies A-B przynajmniej powinno byc - przeciez to cecha plciowa. A moze jestes chlopakiem? :) idz sie zbadaj

Gość spygame
Hej dziewczyny,jestem normalnym chłopakiem któremu marzy się poznać dziewczynę z małym biustem, jeśli któraś byłaby chętna bliższą znajomością to moje gg 7296067, mail: spygame88@o2.pl

Gość Dawid z sali 104
ja to lubie piersi z kurczaka , taka soczysta skorka inic tylko szamaj suty , nie przejmuj sie jest wiele mezczyzn co lubia male piersi ( ale chyba tylko pedaly)

Gość gośćććććććć_z_małymi
Martuska136666 ! jakbym czytała o sobie ! miałam identycznie ! :))) Tylko po hmm roku znajomości i kochaniu się w bluzce i staniku push-up rzecz jasna, mój chłopak poszedł po bułki na śniadanie, a ja zostałam w łóżku, stwierdziłam że co mi tam, czułam że mnie kocha, rozebrałam się cała i schowałam pod kołuderkę... i był zachwycony... po trzech latach wciąż się nimi zachwyca :) choć nie ukrywam wciąż nosze za duże push-up, gdyż nie mam cycuchów w ogole... mam rozmiar 0...

Gość Paulapaula318
Ja tez nie mam a mam 16 moja matka kupuje tylko z dekoltem az mi stanik wystaje

Gość nie_pieedolcie
G****o wszystko prawda. Nie wszyscy faceci lecą tylko i wyłącznie na cycki. ( ale każdy w jakimś stopniu leci- i mi tez się podobają). Wiadomo ze fajniej jak są, sama bym chciała mieć. Ale to że dziewczyna nie ma cycków wcale jej nie skreśla :D każda ma w sobie to coś i to niekoniecznie są cycki! Można mieć cycki i być paszczurem z figurą słupa i płaskod***em i to imo jest gorsze ;D a takich pełno łazi, i sie cieszą bo "mam cycki".

Gość gość
Temat Studzi. ;) Dorosła, zmądrzała więc możecie przestać podbijać, spamerzy. :D

Gość gość Maryjan
Niektórym to nie przeszkadza bo wolą wąską talią, szerokie biodra i zaokrągloną pupę.