Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam do dyskusji...

Karol Bielecki - tłuk z wykształceniem podstawowym

Polecane posty

Gość emigala
sam jesteś tłuk jełopie :p

Poprawiam link do zdjęcia "inteligenta" Bieleckiego: http://tnij.org/cs64

Gość emigala
nie ma chętnych do dyskusji ? :p nikt nie chce się zniżać do twojego poziomu :p

Gość mam 31 lat i spalam z xnastoma
w tym co robią są najlepsi jasne że powinni matole !

No tak, spałaś z kilkunastoma, to bronisz tych idiotów. Ludzie z dna społecznego zawsze będą stali murem za sobą.

Gość mam 31 lat i spalam z xnastoma
jak ja jestem dnem to ty stukasz od spodu :P sport to nie rewia mody czy pierwsza strona Faktu występuja najlepsi i tak ma być IMHO a że ci najlepsi to nieraz wyglądają jak wygladają i są co najwyżej średnio inteligentni > tak to jest ciacha imprezowały, kujony uczyły sie żeby zdobyć wymarzoną robotę w kancelarii czy korporacji a oni biegali na treningi Bóg po rowno nikomu nic nie dał :P

Gość nerwiczka
autor kompltetny kretyn z niepelnym podstawowym. Zazdrosci kasy .pokaz swoj niewyjsciowy ryjok a moze stwierdzimy czyz es godzien chodzic po naszej polskiej ziemi

Wypraszam sobie. Mam wykształcenie wyższe, jestem człowiekiem z klasą. Dlatego chciałbym, żeby mój kraj reprezentowali ludzie na poziomie. I naprawdę, kasa mi nie imponuje. Bardziej cenię u ludzi inteligencję, oczytanie, wykształcenie. Kasa tego nie zastąpi.

Gość retusz
to zacznij grać tak dobrze jak Karol to nasz kraj będą reperezenotwać same piękne, idealne osobistości jak Ty. A te twoje wyższe wkyształecenie to chyba na bazarze kupione... :/

Czemu podważacie moje wykształcenie? Czy dzięki temu czujecie się lepiej? Próba sprowadzenia innych do swojego poziomu to typowa zagrywka ludzi z nizin społecznych.

Gość marity
a ty dzięki wyzywaniu kogoś od tłuków z wykształceniem podstawowym czujesz się lepiej?

Gość 0/10

Gość Targosz
http://www.handball.pl/kat,54,Kadra-meska,Kadrowicze-Wenty-zostali-studentami-,1228,wiadomosci.html. Karol Bielecki nie jest tłukiem, bowiem jego wypowiedzi są mądre i przemyślane. Dałem link, z którego wynika, że m.in. Bielecki, Tkaczyk, K.Lijewski i Jurkiewicz podjęli w 2010 studia na Wyższej Szkole Trenerów Sportu w Warszawie. Trzyletnie studia licencjackie pomogą naszym szczypiornistom uzyskać dyplom trenera drugiej klasy w piłce ręcznej. Zatem Karol Bielecki posiada maturę, by studiować, bowiem sama podstawówka nie daje takiej możliwości. Sam jestem po wyższych studiach i cenię mądrość zyciową i sportową naszego najlepszego obok Klempela szczypiornisty.