Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona...

jak powiedziec chlopakowi, ze mocze sie w nocy?

Polecane posty

Gość zasmucona...

jestesmy ze soba 2 lata, powoli zaczynamy snuc jakies plany na przyszlosc tzn zareczyny, pozniej slub.. w tym roku chcemy wyjechac na wakacje.. tylko jest jeden problem- od 6 roku zycia mocze sie w nocy.. pewna sytuacja spowodowala ze mimo ze okolo 3 roku zycia przestalam to robic, w wieku 6 lat stalo sie to znowu i tak mimo leczenia jest do dzis:( a mam 23 lata.. moj chlopak 22..:( jak mam mu o tym powiedziec..?:(

Gość ekhmhm
dlaczego?

Gość taka jedna mala ja
normalnie. przeciez nie robisz tego specjalnie. mysle, ze to taki sam problem medyczny jak kazdy inny wiec ... jesli cie kocha to dla niego zaden problem.

Gość napirek
jak kocha to zrozumie a jak nie to ...

Gość takie rzeczy się leczy a nie
a nie ukrywa...

Gość popup
2/10:D

Gość zasmucona...
czyli myslicie, ze najlepszym rozwiazaniem jest po prostu usiasc z nim i opowiedziec mu cala historie, jak to wszytko sie zaczelo itd..? jejku nawet nie wiecie jakie to jest dla mnie wstydliwe:( jak ciezko jest powiedziec ze co noc musze spac z pampersem na tylku jak male dziecko:(

Gość zasmucona...
bmblondyn-> szkoda ze sa kretyni dla ktorych problemy innych ludzi sa zabawne:/ proponuje sie w pewnych kwestiach nie odzywac blondynku:/

Gość niemowtakx
przykro mi, powodzenia!

Gość zasmucona...
dziekuje:*

Gość kakaakakaka
cala kafeteria dziewczyna prosi o rade a spotyka ja kpina...zal mi was.a tobie radze zebys ze swoim chlopakiem porozmawiala szczeze i otwarcie...

Gość zasmucona...
tak wlasnie jest, ze czasem mi sie sni, ze siedze na kibelku i wtedy sie mocze... to zenujace. jest mi wstyd, ale nie potrafie sobie z tym poradzic. najgorsza wpadke mialam w gimnazjum na zielonej szkole: razem z dziewczynami z pokoju polaczylysmy wszystkie lozka i spalysmy razem. rano obudzilysmy sie w jeziorze moich sikow i od tego czasu nikt nie chcial ze mna gadac. w szkole mialam przerabane, na osiedlu tak samo. chlopaka poznalam dzieki gadu gadu, inaczej to bym u niego nie miala szans. planujemy wspolne wakacje, wtedy sie zobaczymy pierwszy raz... mowic mu wczesniej, czy poczekac az sie zsikam i udawac wtedy ze zdarzylo mi sie to pierwszy raz? kocham go i nie chce go stracic...

słuchaj, wyluzuj trochę, mojej żonie to się zdarzyło, że sikła, i powiedziała, że śniło się jej, że pod lasem chciało jej się siku, ściągnęła majki i siu, obudziła się w łóżku. Więcej luzu, jaj sobie nie robię......

Gość zasmucona....
ej dobra, koniec! robilam sobie z was jaja... wiem, nie powinnam, ale trudno. wcale nie sikam w posciel, po prostu chcialam sprawdzic wasza reakcje... fajnie, ze sie przejeliscie. pozdro!!!

do osoby podpinajacej sie pode mnie- ŻAL!!!!!!!! zaczernilam nicka zeby nie bylo glupich hasel i opowiesci z krypty:/

Gość zasmucona....
koniec tematu - czuje ze zaraz ktos sie zacznie podszywac i drazyc temat. nie odpowiadajcie juz!!!

Gość zasmucona....
o, mowilam :o

i dziekuje osoba ktore traktuja powaznie moj problem..:* a Ty zasmucona z czterema kropkami na koncu jests zalosna/ zalosny:/ oby Ciebie nigdy nie spotkalo nic niemilego bo widac ze nie potrafisz innych osob zrozumiec:/ NO COMMENT

Gość zasmucona ...
o, zaraz zapcham ci skrzynkę...

Gość blehbleh
podszyw zaczernił sobie nicka? bosh..

Gość blehbleh
nie wiem która to ty.. więc.. podszywy to debile i już

po co ci te kropki w nicku. Problem jest i to poważny, ale mamy wiek XXI i są sposoby by jakoś rozwiązać. Może dużo miałby do powiedzenia urolog, ćwiczenia w trzymaniu moczu, trzeba działać, a nie obrażać się.

bmblondyn-> przepraszam, ze na Ciebie najechalam:( po prostu sam widzisz jacy niektorzy potrafia byc chamscy:( wierz mi ze po prostu ostatnio chodze jak struta, chlopak mysli ze to przez niego, ze mam go dosc a ja po prostu zbieram sie zeby mu o wszystkim powiedziec..:(

Gość zasmucona ...
o bosh. prosze was, to byla prowo :o

Gość a dlaczego nie ubierasz pieluc
h dla dorosłych? Szczera rozmowa pomoże.

zdziwilbys/ zdziwilabys sie:/ takie problemy istnieja, ale ludziom Twojego pokroju widocznie nie warto tego tlumaczyc:/