Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadziczona

Nienawidzę Nienawidzę osób, któe katują zwierzęta ... Nienawidzę !!!!

Polecane posty

nie poplakalam sie, ale mialam strasznego dola:o z nimi nie ma co dyskutować. trzeba olać ciepłym moczem:)

Gość to prawda to
ja kiedyś olałem ciepłym porannym moczem śpiącego psa. hahaha, ale był ubaw hahaha

Gość jade w nieznanee
niebawem ktos oleje ciebie - doslownie lub w przenosni, pewnie tez bedzie sie swietnie bawil karma glupcze

Gość jade w nieznanee
do Ciebie Sick oczywiście

Gość jade w nieznaneeee
do tego powyzej oczywiscie olej podszyw - zaczernil moj nick - ten z 2 ee, ale ubaw

Gość jade w nieznaneeee
Sick musialam kogo s wkurzyc zaczenil moj nick - padam ze smiechu

Gość jade w nieznaneeee
serio pozdrawiam i spadam na jakis czas

Oj Dziewczynki to żałosne poprostu bo mężczyżni tyko by jedli i g**no ich obchodzi co jedzą i jak to co zjadają bardzo cierpi .... Szkoda na nich słów takie tępe pały jak oni nigdy nie zrozumieją jak te biedne awiereta cierpia ...:( Jak by ktos was tak skatowal to nawet bym nie uronila za wami ani jednnej mojej łzy ...

WIes niemogłabym , ale jeśli on skrzywdził w przeszłosci jakies niewinne zwierze to mogłabym

no tak, zaraz się okaże że "niemogłabym, ale jeżeli byłby murzynem to mogłabym" i inne takie. Człowiek to człowiek, popełnia błędy. żałuje, pokutuje. Ale to nic, reszta ludzkości to zawdzięte kurrwiska, nigdy nie wybaczają. I taka właśnie jesteś

Nie wybacze nigdy temu kto krzywdzi zwierzeta chcby to byl murzyn papież ksiądz czy nedzny czlowiek ze smietnika nie wybacze jesli tego nie pozaluje i a to slono nie zaplaci .

Ze Bóg stworzyłwszystkoo i nawet zwierzęta i nienakazywał ich tatować a to co jest sprzeczne z przekazaniami Bozymi jest grzechem.... niedziwie sie ze chcesz zeby katowano zwierzeta i wcale ci to nieprzeszkadza jesli nie wierzyszw Boga ..

Gość optional
no ok, a co sadzisz o ludziach ktorzy trzymaja wielkie psy w malych mieszkankach. czy oni nie mecza tych zwierzat? bo moim zdaniem tak.

Zaraz zaraz, a kto kazał zażynać baranka, tylko po to, żeby go złożyć w ofierze? A kto kazał smarować drzwi krwią baranka? Widziałaś biblię na oczy?

Widziałam ... ale to była ofiara ,, a nie dla przyjemnosci najpierw zrozum to co czytasz a pozniej pisz alasajjjjja Co to za strona i co ona ma do tamatu ?

Gość podnoszeeeeeeeeeeeee
a po chuj taka ofiara?? w ogóle mnie takie filmy o cierpieniu zwierzat utwierdzaja tylko w przekonaniu,że Boga nie ma :(

Ejjjjj nie bedę potępiać waszej wiary , ale ja WIeRzę i wiem , że zło nie jest sprawkąś Boga tylko szatana (złych aniołów ktozy chcieli dorównać Bogu}

Gość Fn
Za każdym razem kiedy się masturbujesz Bóg zabija małego kotka!