Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadziczona

Nienawidzę Nienawidzę osób, któe katują zwierzęta ... Nienawidzę !!!!

Polecane posty

ZA takie czyny powinno ich spotkać to sammo nędzne świnie też bym ich tak skatował jak oni katują te wierzęta i nawet nie było by mi żal ...

Gość no szkoda zwierzątek
ale ludzie też są zabijani i męczeni, jedź do Gazy to zobaczysz współczesne getto otoczone betonowym murem z wieżyczkami

Jedyne co potrafi kochać nikomu nie sprawiają przykrości nie rozumieja nie mają rozumu ... co one tym wstrętnym świnią zawinił ....

Gość jade w nieznanee
nie mozna porownac cierpienia zwierzat i ludzi - to zart jakis chyba ludzie zawsze maja jakis wybor - zwierzeta nie, sa niewinne i ufne, powinnismy sie nimi opiekowac. chcialabym zeby ludziom ktorzy zbecaja sie nad zwierzetami ktos robil dokladnie to samo

Gość Zadzizona
Ja też :(:( Ale co my prości ludzie możemy z tym zrobić niech ten Zaje**ny świat się poprawi a rząd niech ustali prawo które zabrania maltetowania zwierząt powinno takich ludzi czekac to samo :(:(

Gość no co wy nowe tutaj
ta, ale schabowego by sie zjadło :D p.s. czemu pedale masz nicka kobiecego? "też bym ich tak skatował" achtung! pedał!

Gość jade w nieznanee
zalosna wypowiedz - faszysto fakt ze wiekszosc ludzi jest miesozerna, nie znaczy ze zwierzeta mogą byc katowane

Gość rerrrrer
trza było nie oglądac....:):):)

Gość no co wy nowe tutaj
wytłumacz się z faszysty, bo podejrzewam że jesteś tak głupia, że używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz.

Co innego jest chyba zabijac dla porzytku (czyli do zjedzenia) niz dla przyjemnosci ty debilu jeden ciebie powinni tak skatowac bo chyba tez nie masz rozumu tak jak one faszyta sie znalazł

Gość straszny ten film
porzytku hahahaha, co ty słownik ortograficzny obdarłeś z okładki zamiast usiąść i czytać?

Gość Fn
A myślisz, że jak zabijane jest to co zjadasz i jaki ma żywot ;) Przyzwyczai się lepiej.

Gość ja popieram
nie interesuje mnie to sie dzieje ze schabowym zanim zostanie schabowym. Ważne żeby był smaczny.

tu nie chodzi o to,ze zwirzęta sa zabijane.Bo tak zawsze bylo, jest i bedzie.tylko chodzi o to w jaki sposob! zeby to sie odbywalo humanitarnie, a nie i tak cierpiacemu zwierzeciu dodawane jest cierpienie:o

Gość Fn
Czego oczy nie widzą, tego...biedne zwierzątka, a zjadamy tak samo katowane ;) Mi to wisi, ale jak serio tak dbasz o to, to nie przyłączaj się do ich katowania wspierając rzeźnie.

Gość jade w nieznanee
glupi jest ten kto nie skojarzyl dlaczego uzylam okreslenia - faszysta ale wytlumacze - brzydko mysli o gejach, ostrzegajac przed nimi uzywa niemieckiego; chyba kazdemy przywodzi to na mysl chlopakow Hitlera i nie zaczynaj mi tu wywodu o faszyzmie (co jak podejrzewam chcesz czynic) - nie o to chodzi, rozumiesz czy znow mam tlumaczyc?

Gość o kurdeeeeeeeeeeeeeeeeee
żałośni są ci co się czepiają ortografii bo nie mają argumentów. też nienawidze tych którzy się znęcają nad zwierzętami. jakoś ludzi mi tak samo nie żal bo ludzie mają rozum i potrafia być wredni a u zwierząt niema bezsensownej agresji tylko wola przeżycia co do rzeźni to powinni tam pracować ludzie humanitarni a nie tacy którzy się wyrzywają na biednych zwierzętach

Gość Fn
Spróbuj być humanitarny na hali z 500świniami, gdzie one się potrafią zagryźć na wzajem. Spróbuj być humanitarny kiedy musisz zabić świnie co 10 sekund.

Gość mam w dupie to
każdy jak był mały rozcinał dżdżownice na pół. Jeebane skurrwysyny!!

Gość jade w nieznanee
nie kazdy

powinno byc wiecej czasu na porzadne ogluszenie i wykrwawienie...jak jest takie tempo uboju to bardzo czesto jest to niedokladne:o

ale chodzi mi tez o stosunek ludzi pracujacych w rzezniach do samych zwiarzat. nie raz widzialam kopanie, bicie i znecanie sie nad przybyla partia zwierzat:(

Gość jade w nieznanee
o to chodzi zeby na hali nie bylo 500 swin i zeby one nie wariowaly ze strachu i ciasnoty slyszalam ze w UK nie ma juz chowu klatkowego kur, bo konsumenci nie chcieli jajek od takich kur wyzsza swiadomosc

Gość straszne i co zrobiłaś
? popłakałaś w kącie?

Gość tyuiop
czyli jednak miał rację :D popłakałaś sobie w kącie i teraz Ci głupio hahaha.

Gość tyuiop
u mnie wołało się "beksa lala" :D

Gość jade w nieznanee
to co czyni nas ludzmi to wspolczucie to ze ktos wysmiewa sie z osoby placzacej nad okrucienstwem ktoremu nie moze zaradzic czyni z niego - bestie chyba, potwora, slowem - paskude

Gość jade w nieznanee
tyuiop wspolczuje ci traumatycznego dziecinstwa