Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usta zasłoniła

chciałabym mieć dziecko ale wstydzę się porodu

Polecane posty

Gość usta zasłoniła

tego że tysiące oczu bedzie mi patrzec miedzy nogi, i te badania

Gość beffff
żartujesz, nareszcie mogłam pokazać większej ilości osobom, a nie tylko mężowi

Gość taka sobie ktosia
To znaczy, że jesteś jeszcze nie dojrzała do roli matki.

Gość minka79
a do gin chodzisz?

Gość no to masz problem.....

mi miedzy nogi zagladala tylko polozna przez caly okres trwania porodu jak juz mialam skurcze parte to zagladal tam takze lekarz moj prowadzacy cala ciaze ja nie widzialam zadnego problemu w tym i bardzo fanie wspominam swoj porod :)

Gość a mi na rodzinnym
też miały zaglądać tylko 2 osoby - moja połozna i ewentualnie lekarz, a zaglądało tak: 5 połoznych z pierwszej zmiany 5 połoznych z drusiej zmiany 5 praktykantów źle zachowujących się i chyba pewrsonel typu salowa czy sprzątaczka to się kurwa nazywa poród odzinny :D

Gość pasztet zajęczy
a ja sie nie wstydze. ciiiipka ludzka rzecz :)

Gość masz prawo odmowic
zaglądania w to miejsce praktykantom , salowym i sprzataczkowm . masz do tego swiete prawo . ale trzeba pokazac lekarzowi i połoznej

Gość tez z problemen.
ja tez sie wstydze a niedługo poród :(

Gość corciaaaa
bo to rodzinny poród, a cały personel na oddziale to jak rodzina. A co do praktykantów, no to niestety ucza się, będą dolne części waszych dzieci oglądac.

Gość zapytajjjjka
zwłaszcza jesli rodzi sie w szpitalu AM to juz w ogole pełno studentów i praktykantów :O no ale racja ktos musi sie uczyc na kims zeby w przyszlosci miec doswiadczenie i pojecie o tym co robi chyba nie chcialy byscie zeby wasz porod odbierala osoba ktora wie jak odebrac porod tylko z podrecznika? a,ze krepujace to niestety, samej mi sie ciezko z tym pogodzic:O

Gość boli ....
jak cholera i wszytsko ci jedno kto i ile osób tam zagląda :)

gorzej jak studenci robia głupie usmieszki i szepcza cos do siebie to w tedy nie jest za miło :)

jak bedziesz rodzic to nawet o tym nie bedziesz myslec:) wsumie ja myslalam i mialam ochote powiedziec im WYPIERDALAC! ale krzyczalam inaczej :) i mialam cesarke p.s EwelinaEwa myslisz ze jak jest cesarka to cipko nie widac? a co w majtasach Cie opruja haha

Gość dorcia33
Trzeba bylo wy..pierd..lic studentow i juz.A ty kolezanko czego sie wstydzisz tj naturalna kolej rzeczy.

Gość nedfff
a ja chyba nie wyjdę za mąż bo się wstydzę facetom pokazywac

Gość henk1
Nie myśl na wyrost,najpierw zajdż w ciąże a póżniej odpowiesz sobie na pytanie.

Gość skąd wzięłaś te tysiące oczu
???? Na stadionie zamierzasz rodzić?

Cooo??? Ja wolalabym sie sto razy wstydzic niz bac tak jak sie teraz boje :PP

e tam od razu tysiące...ze 4 osoby max, zreszta tu nie chodzi o to czy ktoś będzie Cię "podziwiał" tylko żeby poród odbył się be zkomplikacji i dziecko wyszlo zdrowe, to powinno byc dla Ciebie najwazniejsze a nie to, że ktoś będzie Ci tam zaglądał i to z czysto-medycznych powodów. Oni to robia żeby wszytsko kontrolowac, chcialabyś rodzić w lesie i nie wiedziec, co się dzieje? Tych ludzi pewnie już więcej na oczy nie zobaczysz, jaki w tym problem, oni widza dziennie X takich kobiet rodzących, nie sprawi im to różnicy żadnej.

Gość a tak swoja drogą
to tez bym chciala miec taki problem... u mnie w szpitalu teraz podczas baby boomu to sie polozne nie wyrabiaja i sa np 3 na 15 rodzacych kobiet, do tego dochodzi im jeszcze opieka nad tymi co juz urodzily i ich noworodkami. Tak wiec ja sie boje, ze nie bedzie mial mi kto odebrac porodu, a nie ze ludzi bedzie za duzo :o

Gość gramów a nie gram
tysiace? :D chyba lekko przesadzasz,zreszta z takim podejsciem widac jeszcze nie dorosłas by byc mamą,wiec sama natura wie co robi;-)

Gość EDFREWGFTWERGT
NIE NO JA NIE MAM ZAMIARU PRZY ZADDNYCH STUDENTACH RODZIC !!!!!!!!!! A POSZOŁ WON!!!!!!!!!

Gość zapytajjkla
hehehee jesli bedziesz rodzila w szpitalu gdzie studenci maja praktyki to nie mozesz powiedziec "paszoł won" :D jedynie poprosic o mniejsza ilosc osob "zagladajacych":)

Gość EDFREWGFTWERGT
no co ty?!!?? ja pierdziele co za kraj :O:O trudno, moze trafi mi sie noc, w nocy chyba nie ma praktykantów...?

Gość nawiedzona iwona
ja tez raczej boje sie tego ze nie bedzie dla mnie miejsca w szpitalu, albo zabraknie personelu... Do autorki o tysiacu gapiacych sie ludzi mozesz sobie pomarzyc, na porodowce nie bedziesz sama

Gość zapytajjkla
nie w nocy nie ma praktykantow ani studentow:) u nas polozna mowila,ze sa najczesciej do 18-tej... o miejsce w szpitalu tez sie boje tyle teraz kobiet rodzi ehhh

Gość e tammmmmmmmm
mnie poroszono(o dziwo)czy tam glęboko mogą zajrzec studenci:)(sztuk 8)bo glowka dziecka zeszla nisko i dla porownania mieli zobaczyc .......bo chwile wczesniej widzieli babke co glowka dziecku nie zeszla:P.....(akcja wziernik na maxa rozjechany ,ja tez:P potem 3 polozne,2 lekarzy,anestezjolog(do szycia bo bolalo)i jakies tam inne marudy. szczerze >>>>>A W D U PI E MIALAM:D:D!!!!(doslownie;) ) przestan sie przejmowac.