Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminkaa23

czy male tez moze byc piekne?

Polecane posty

Gość K-ce19
to zalezy jaka jest cala reszta;p

wspolczuje facetowi,że musi posuwać przedszkoolaka..... nie nawidze pind z małymi cyckami,to wy krytykujecie duze piersi jako że niby te wasze parchy są super i wogole cacy....

Gość muminkaa23
??????????????????????????????????????? dlaczego na mnie tak naskoczylas?:( czy zrobilam ci cos kiedys??????????? jak mozesz madziulka:(

a wy mozecie krytykowac ??? Pisze to co myśle,to wolny kraj,wystawilaś swoje cyce pod publike a wiec kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi na ten temat.

Gość fajny34
nie przejmuj sie tamtą kobitą, masz bardzo ładne piersi, takie ponętne. I jakbym miał wybierac to wybrał bym mniejsze a nie wieksze. Duze są często obleśne, pozdrawiam

Gość fajny34
małe zawsze jest piekne a duze no to rzadko

Gość muminkaa23
madziulko masz racje, kazdy ma prawo do swojego zdania, jednak forma wypowiedzi na dany temat swiadczy o kulturze drugiego czlowieka.

Gość K-ce19
mumunka skad jestes?;p

Gość muminkaa23
z katowic

Gość K-ce19
hehe, ja tez ;p a skad dokladnie?

Gość muminkaa23
pwoeidzmy ze niechce zbytnio zdradzac szczegolow, do centrum mam niecale 30 minut piechotka;)

Gość K-ce19
aha.. ale mozesz dzielnice powiedziec nie;p?

Gość muminkaa23
ok, kukuczki

muminkaa23 wasze wypowiedzi np u innych osob rowniez proszących o ocene biustu są bardzo mille szczegolnie z waszej strony...powiem tak jak male obraza duze to jest super ale jak duze powie cos zlego na temat malego to jest krzyk i placz....żenua

Gość K-ce19
spoko. nie kojaze;p ale ja jestem z Brynowa;p moze dasz gg to pogadamy?

Gość muminkaa23
madziulka ale dlaczego traktujesz mnie jako calosc? no sorki ale ja nie reprezentuje tutaj jakiejs grupy ludzi, nie obrazalam tutaj na forum nikogo z zadnego powodu. nie mam nic do dziewczyn z duzym biustem, zreszta sama bym chciala miec taki. to tak jakby pozabijac wszystkich bialych ludzi, po pare osob jest rasistami, czyli co wszyscy biali to rasisci?

Gość muminkaa23
k-ce 19, sorki ale mam chlopaka

Gość baba jaga ojo
a ja nie widzę tych cycuszków... czy one są aż takie malutkie, że nie widać ich na moim monitorze? :(

Gość baba jaga ojo
sama mam małe, więc chętnie bym porównała...

nie uogolniam ale uwazam,że skoro takie osoby jak ja,Ty i wiele innych osob tutaj siedzących,przeglądają topicki,komentują je itp...z reguły są to kobiety,bo raczej zaden normalny mezczyzna nie skrtykuje biustu,szpa*kki itd.Sama przegladalam topici i mnie cos ruszylo...krytyka dziewczyny z powodu bbiustu bo miala pare chrostek,ktore jak wiadomo wyskakuja i znikają w roznym okresie.Przyjjęte jest tak,że dziewczyna chuda krytykuje grubą,podobnie jak gruba chuudą,z biustem jest identycznie tylko to wy szukacie dowartosciowania..my waszych biustow nie krytykujemy poki wy tego nie zaczynacie robic ..

Gość baba jaga ojo
eeee ani mi się te cycki, ani to coś pod nimi nie podoba wcale...

Gość muminkaa23
no wlasnie uogolnilas;) i znowu bierzesz mnie za glos ludu malych piersi:)

Gość Cycatkaaaaaa
grzeczna dialica To ze tobie sie nie podobaja nie znaczy od razu ze sa brzydkie! Napisz po prostu ze tamte ci sie nie podobaja albo ze twoim zdaniem sa brzydsze ale nie mow ze sa brzydsze tak jakby to bylo rownie jasne dla wszystkich jak 2 razy 2 rowna sie 4. Pewnie masz male czy cos spoko ale nie obrazaj innych. Przeciwko wlascicielce topicu nic nie mam bo nie mowi od razu w imieniu calej zbiorowosci ze cos jest brzydkie tylko dlatego ze ona nie ma takiego.

grzeczna diablica no ja tak nie uwazam,dziewczyna ma prawie 19 lat i jezeli super ekstra o nie zadba to jeszcze tutaj wyc bedziesz ze ma ladne piersi wiec nie mow bo z najbrzydszej szkarady pieknosc wyrosla ;/....