Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminkaa23

czy male tez moze byc piekne?

Polecane posty

Gość muminkaa23
jeszcze tylko cos napisze. to ze ktos tamtej dziewczynie napisal pare nieprzyjemnych rzeczy to oznacza ze ty musisz byc taka sama? i musisz sie wyzyc rowniez w prostacki sposob jak tamci???????????

Gość Cycatkaaaaaa
cos nie jest brzydsze tylko dlatego ze ty tak uwazasz bo ktos moze myslec calkiem na odwrot!

wiesz co muminka..powiem Ci tak chamstwo=chamstwo,ktos obraza tutaj innych a Ty czujesz sie wspaniale,jestes dowartosciowana,pisac zle o kims nie musisz wystarczy że to akceptujesz...

Gość muminkaa23
co???????????? a czy ja gdzies napisalam ze to akceptuje:/, ze czuje sie dowartosciowana ze ktos obrazil tamta dziewczyne?????????????? eh, po prostu chyba nie czytasz tego co pisze, tylko slepo brniesz w swoje swiete racje

niemam malych piersi ani tez olbrzymich. nie napisalam ze tamte sa BRZYDKIE, ale napewno nie sa ladniejsze, nikomu nie ublizylam wiec o co chodzi??? chyba ktos tutaj chcial opinie na temat swoich piersi wiec ja wyrazilam

Gość muminkaa23
babo jago- sa troche wieksze i bez kolczykow

Gość nie_znakomy
pewnie ze moze byc piekne :) tak samo jak pisiorek ja mam 15cm i nie nazekam :)

Gość baba jaga ojo
no więc nie ma czym się przejmować. na pewno są OK:) wiesz, te duże z biegiem lat robią się zazwyczaj paskudne. a małe, przy niewielkim wysiłku, długo będą kształtne :)

Gość piortika
no te od grzecznej diablicy to maskara cycki za chiny ludowe takich nie chce :D a cyckow autorki nie moge otworzyc, cos mi sie chrzani :O ale jak male to pewnie brzydkie:P tak samo jak wielkie obrzydliwe są, chyba jeszcze brzydsze od malych:D:D najlepsze są miseczka C pozdroooooo

Gość muminkaa23
mi by sie marzyly c/d ale na operacje nigdy sie nie zdecyduje

"no więc nie ma czym się przejmować. na pewno są OK wiesz, te duże z biegiem lat robią się zazwyczaj paskudne. a małe, przy niewielkim wysiłku, długo będą kształtne " Bzdura. Każde cycki z wiekiem obwisają(chyba że są całkowicie mikroskopijne :o). Jezeli już mają być zwisy, to lepiej żeby przynajmniej były duże. A o każdy biust można dbać.

Gość nie_znakomy
a jaaa babo jago przesadzilas ;p

Gość baba jaga ojo
aaaaaaaaa i jeszcze jedno - zanim sobie pójdę. jak ma się gadanie o tym, że niby te małe piersi to zachwalają wyłącznie właścicielki takowych, do pouplarności takich portali? http://www.littletitsite.com/ pozdrawiam z piernikowej chatki.

Gość wioletta kubasinska
ja mam duze cycki , chcialabym miec mniejsze :O duze piersi bez stanika są brzsydkie, zawsze wiszą :(

Gość baba jaga ojo
ale są tacy, co srają:) a wy chcecie wmówić, że tylko wy macie monopol na prawdę. każdy lubi, co mu się podoba, a w am nic do tego. oi! :)

Gość upupup
I znowu uogolniasz! To ze twoim zdaniem nie sa ladniejsze nie znaczy ze kazdy ma takie samo zdanie!

Gość youyou
muminkaa23 zgos ten topik do usuniecia bo nie moge patrzec na te twoje teksty. plaska jak deska jestes i tyle. mozna srac na klate tylko brakuje owlosienia

Gość youyou
upupup ona chciala publicznej opini wiec ja ma nikt tutaj nie "uogolnia"

nie mogę zobaczyc Twoich ale moje też są małe.Zawsze z zazdrością patrzyłam na koleżanki hojniej obdarzone....no ale cóż zostało zaakceptować to co się ma.Troszczę się czule o swoje piersiątka , a one wdzięcznie mi służą :-))

Gość nie_znakomy
assiii 20 a mozesz pokazac swoje?

Gość baba jaga ojo
asii - grunt, żeby zdrowe były. i zadbane. wtedy nie będzie żadnych zwisów, jak tak wyżej kolega próbował wmówić. można chodzić bez stanika. baaaa, nawet biegać i skakać ;-) a panów -zwolenników małych - jest wbrew pozorom, cała masa. ja na "adoratorów" nie narzekałam nigdy. a i inne deskowate koleżanki również.

a może i moge tylko po co cyce wywalać ?Gdyby to była choć średnia 3 to może i bym pokazala:-)Zresztą ja nie mam z nimi problemu, balsamuję , kremuje i cieszę się , ze są

Gość youyou
deski deski deski a zwlaszcza muminkaa23

każdego dnia też po 20 min macham małymi hantlami, są jędrne i zdrowe.Urosnąć już nie urosną :D

Gość nie_znakomy
assii 20 czyli jednak masz obawy przed krytyka?? ale nic... dobrze ze dbasz :)

Gość te wklejone przez grzeczną
diablicę- obrzydliwe:O Takie wory:O

Gość baba jaga ojo
nie_znakomy, a ty pokażesz swoje 15 cm? :D