Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość putka

Biała Perła czy Whitestrips?

Polecane posty

Gość putka

Hej, przymierzam się do zakupu jakiegoś preparatu wybielającego zęby, i doszłam do wniosku, że najepsza będzie albo Biała Perła albo paski wybielające Blenamed Whitestrips, dlatego zwracam się z pytaniem co lepiej kupić? Co jest skuteczniejsze? Bo mam bardzo żółte zęby i chcialabym mieć białe, ale problemow z nadwrazliwoscią nie mam. A może znacie jakieś inne dobre specyfiki? Jeśli tak to napiszcie jeszcze gdzie moge to kupic. Proszę o rady.

Gość xcvvccxvxcbv
to nie dziala :O do doopy:O do dentysty trzeba isc i zabulic niestety :O

Hej! Używałam Białej Perły i osobiście bardzo polecam! Jest trochę uciążliwa w użyciu, ale warto się pomęczyć, bo efekt jest bardzo widoczny!

Gość mialam to i to
i moge polecic paski, pasta to tak dla podtrzymania efektu.

Gość foremka ciasta
i tak nic to ci nie da , mi pomaga teraz pasta do zebów ta co reklamuje Tatiana okupnik , blendamet :) ale trzeba urzywac codziennie i efekt faktycznie po 14 dniach tylko jak przestaniesz urzywac to znów masz nie za ciekawe ząbki , ale chyba ja się skusze na wybielanie u dentysty

Gość bleeeeeele
polecam biala perle.Stosowalam i ladnie zabki wybielila.

Gość biale perelki
kiedys moja mama kupila paste colgate whitening - teeth in 14 days pomyslalam pasta jak pasta, ale po jakis czasie okazalo sie, ze moje zeby sa o bielsze!!! w dodatku mnostwo osob mi to mowilo, nawet dentystka chwalila ich kolor! polecam goraco!!!

mialam kiedys identyczny problem i nikt mi nie odpowiedzial:O nie zdecydowalam sie do tej pory,ale jutro kupie biala perle-wystaraczy na dluzej. za ta sala cene masz paski tylko na 7 dni. perla straczy pewnie na dluzej.

Gość putka
ok dzieki za odpowiedzi, a jak myslicie, czy jak mam bardzo zolte zęby to pomoze?

Gość biała perła wybieliła mi kły
biała perła wybieliła mi kły, miałam żółte i rzucały sie w oczy a teraz sa w kolorze pozostałych zabków. polecam na zółte kły- bo zauwazyłam ze nie tylko ja mam problem zółtych kłów.

Gość Rynka suonia
odświeżam temat. kto używał białej perły??? czy jest szansa że w zwykłej aptece ją kupię? bo paski już wycofali z rynku;/nieeestety

Gość bluemartini
Ciężko znaleźć konkretne odpowiedzi czy Whitestrips paski czy żel Biała Perła... Whitestrips miałam i ząbki pięknie się wybieliły po tygodniu, tylko,że podczas wybielania odczuwałam duży ból..jakby ktoś igły wbijał w żeby:/ i zastanawiam się czy BP też tak oddziałuje na szkliwo i wrażliwość???

Gość gośćAsia
Paski blend a med używałam. Były bardzo niewygodne w użyciu, zęby mnie bolały a efekt bardzo słaby. Wybieliłam swoje zęby dopiero jak zastosowałam metodę Martuni https://metodamartuni.wordpress.com/