Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga22

bol zalądka w ciazy?

Polecane posty

Gość kinga22

dziewczyny dzis powinnam dostac @, od 3 dni boli mnie brzuch zwlaszcza gdy sie przejem chociaz nie tylko czasem nawet po mniejszym posilku. Jest to chyba bol zalodka nie jestem pewna. Czy mialyscie tak we wczesnej ciazy? MI tak wczesniej sie nie zdarzalo wiec pytam was:)

Gość kinga22
dodam ze nawet jak malo jem to mam uczycie pelnosci.

Gość kinga22
nikt z was nie mial czegos takiego? na innych forach czytalam ze jednak kobiety tak mają. Dodam ze nie szukam u siebie objawow, nawet nie wiedzialam ze bole zoladka moga byc objawem.

Gość kinga22
mamusie pomocy:((

hmm kochana jak ja bylam w ciazy to mialam bol zaladka ale jak zjadlam cos tlustego;/ ale tak to wsumie nie bolalo zalezy co zjadlam moze przejdz sie do lekarza moze masz cos na zoladku

Gość zapytajjjjka
pierwsze słysze zeby objawem ciazy byl bol zoladka

Gość kinga22
nie tyle objaw co dolegliwosc...moze zle to okreslilam. Ale w internecie na innych forach kobiety potwierdzaja to. Wiec w sumie chociaz ciaza bylaby nie planowana to mam nadzieje ze jednak wyjda jutro dwie kreski.

Gość zapytajjjjka
ja nic takiego nie mialam, jedyne co przepowiadalo,ze bede miala dziecko to bol jajnikow od 17dc a teraz jestem prawie na mecie i powiem,ze zoladek jest wrazliwy

ja tak mialam-3dni bol zoladka,wzdecia,bralam ranigast,krople zoladkowe,amol,miete pilam litrami,a po tygodniu zobaczylam 2kreski:)nie skojarzylam,ze moge byc w ciazy,zycze Ci spelnienia marzenia o dziecku:)

Pierwszym, jakbym to nazwala \"objawem\" mojej ciazy byl bol zoladka i biegunka przez ok 10 dni. Powaznie :) Zaczelo sie dokladnie 5 dni przed data spodziewanego okresu. Najpierw myslalam, ze zjadlam cos nieswiezego itp., ale nie mialam wstretu do jedzenia ani nic z tych rzeczy, a po prostu po kazdym posilku, nawet niewielkim czulam sie napompowana jak balon, bolal mnie zoladek i mialam lekka biegunke (sorki za obrazowosc ;) ) i gdy to wszystko utrzymywalo sie ok 4-5 dni zaczelam szukac info w interneci i okazalo sie, ze nie ja pierwsza i pewnie nie ostatnia mialam takie objawy. Dzien po dacie spodziewanej @ zrobilam test i voila: dwie wyrazne krechy jak nic :) Pozniej kolejnego dnia jeszcze raz dla potwierdzenia i dzis jestem rowne 13 tygodni w ciazy :D Kobiecy organizm jest pelen tajemnic, nigdy nie wiesz jak zareaguje na ciaze :)

Miałam bardzo podobnie ,zjadłam niewiele ,a czułam sie jak najedzony słon.Wtedy nie wiedziałam ,ze jestem w ciazy. pozniej doszedł wstret do jedzienia,niesmak w ustach no i mdłosci,ciagly bol żoladka ,tak dziwny jakbym sie cały czas czyms stresowała.

Gość kinga22
to dziewczynki podnioslyscie mnie na duchu:) dziekuje wam:*

Takze zycze ci maluszka z calego serca :) Napisz jak jak wyszedl test kiedy zrobisz. Trzymaj sie i powodzenia ;)

Gość kinga22
będe testować za 2,3 dni o ile @ nie przyjdzie. Napewno dam znac chociaz szanse sa minimalne.