Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okrutnaaa

Nia mam moralnosci

Polecane posty

Gość Okrutnaaa
No wlasnie:( a to wszystko ten alkohol:/

Gość całkowicie czarny kot
nie alkohol tylko twoja doopa

Gość Okrutnaaa
Dzieki za pocieszenie, akurat jesli chodzi o ten wzglad to zaluje bardzo mocno:((

Gość całkowicie czarny kot
nikt cie tu pocieszal nie bedzie

Gość Okrutnaaa
Ja wiem, zdaje sobie z tego sprawe... ciezko cierpiec przez krzywde wyrzadzona przez drugiego czlowieka, ale cierpi sie rowniez jak ta krzywde sie wyrzadza.. ciezko mi na niego patrzec, widziec smuttek, zal...jest mi ciezko:(

Gość dziwię się jemu biednemu
Wiele rozumiem, tym razem nie rozumiem chłopaka za diabła. Przespałaś się z kimś bo się upiłaś. Rozumiem. Ale dlaczego twój chłopak ma zamiar ci to wybaczyć - nie rozumiem. Ma zamiar pilnować przez następne lata byś się nie upiła ? Przecież tego upilnować się nie da :(

Gość Okrutnaaa
No wlasnie boje sie, ze cos takiego zdarzy mi sie kolejny raz:( on mi wybaczyl, juz normalnie rozmawiamy, mowi, ze nie chce wracac do przeszlosci... ja bylam dlugo sama, nie moge przywyknac do bycia z nim choc chce..., slyszalam, ze nadmiar estrogenu u kobiet sprawia, ze nieustannie szukamy wrazen u kogos innego.. boje sie o siebie:(

Gość pure hate and evil
ty pierdolona szmato ty kupo gówno kurwa jebana zasługujesz na śmierć za takie coś jesteś ścierwem

Gość Okrutnaaa
Dzieki wielkie... a jak wiekszosc facetow tak wlasnie ma to jest w porzadku.. jednak zazwyczaj jak ktos tak postepuje, nie ma potem wyrzutow sumienia, ja je mam.. wg. mnie mam problem:(

Gość pure evil and hate
tam masz problem jesteś pierdolona kurwą i jebanym śmieciem pierdol się szmato

Gość Okrutnaaa
A moglbys przedstawic swoj poglad w nieco delikatniejszy sposob? Takie slowka nie bardzo do mnie przemawiaja...

Gość pure evil and hate
nie mógłbym jebana szmato

Gość ty piure....
rozbijasz mnie, ale daj juz spokoj dziewczynie:D

Gość Okrutnaaa
Oj biedny zly czlowiek:/ widac zostales dosadnie skrzywdzony..zal.

Gość do Okrutnaaa
dziewczyno na miejscu tego faceta to bym cie dobrze opierdolila i poszla szukac szczescia gdzie indziej. Te twoje biadolenie jaka ty jestes biedna bo zdradzilas, bo ci sumienie nie daje spokoju jest takie na pokaz i szukasz tu poglaskania po glowce. Jeszcze piszesz, ze sie boisz iz znow to mozesz zrobic. Nie naduzywaj slowa milosc i kocham cie bo Ty nie znasz znaczenia tych slow. Moze gdybys miala ostra nauczke od swojego faceta, to bys zrozumiala na czym polega twoj problem , ale to jakas zakochana cipa z niego i nie potrafi cie nawet na wstrzymanie wziac. Nic nie wynioslas z tego co zrobilas a tutaj szukasz tylko pocieszenia i akceptacji swojego czynu. Zal mi tego faceta i pewnie mu jeszcze wywiniesz jakis numer na boku.

Gość do Okrutnaaa
przydaloby ci sie jeszcze jedno doswiadczenie, zebys ty zostala w ten sposob zraniona, upokorzona . Wtedy moze bys umiala spojrzec na swoj czyn od strony krzywdzacego , bo jak na razie to widze , ze stawiasz sie w roli pokrzywdzonej . Ja cie po glowce nie poglaszcze bo dla mnie zdrada to czyn godny tylko i wylacznie potepienia. Naplulas w twarz sobie i swojemu facetowi. zdeptalas jego uczucia i to co was laczylo. Zdrada to brak szacunku do partnera ale takze do samego siebie. Alkohol nie jest wytlumaczeniem a ty sie czepnelas tego jak deski ratunkowej i w tym widzisz tylko przyczyne zdrady. Myslisz, ze kazdy kto wypije idzie do lozka z kims innym , majac partnera?

Gość do Okrutnaaa
Zwiazek dwojga ludzi to sacrum. Ty to zbeszczescilas. U mnie szans bys nie miala. Wiec docen to , ze facet ci wybaczyl ( chociaz zapewne nigdy tego nie zapomni i bedzie to mialo wplyw na dalsze wasze relacje), bo widocznie jego uczucia sa silne. Malo kto umialby to zrobic. Nie mendz tu na forum tylko zajmij sie swoim facetem i pokaz mu , ze ci naprawde zalezy i ze zalujesz. Same slowa nie wystarcza, dzialaj i teraz ty go zdobywaj na nowo jesli ci na nim zalezy ( chociaz w to ostatnie watpie)

Gość pure evil and hate
autorka jest zwykła puszczalską kurwą bez serca niech ta szmata przestanie marudzić i wypierdala głupia pierdolona suka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!