Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwiczka

stresss

Polecane posty

Gość nerwiczka

jestem strasznie zestresowana osoba, wszystko mnie stresuje, macie jakies dobre sposoby na pokonanie streesujaych sytuacji. Moze jakies dobre medykamenty ale nie usypiacze???

Gość parysianka
Levviatan ma racje , nic nie pomoze , jezeli niezmienisz sama swojego podejscia , trzeba wrzucic na luz , wiadomo czasy są takie , kazdy ma jakies problemy i trudne sprawy , , ale nie nalezy az tak bardzo sie angazowac myslami i stresowac , stres nic dobrego nie robi .. staraj sie ciagle nie myslec o tych trudnych sprawach , wychodz zesto do ludzi , dobrze towarzystwo .. relaksuj sie .. i bedzie ok

Gość nerwiczka
niestety nie mam mozliwosci zrelaksowania sie. Mam dzicko, ktore nie moge zostawic z rodzicami bo oni uwazaja ze skoro sobie zrobilam to teraz mam siedziec w domu!! zauwazylam ze moje zdrowie psychiczne poupada, boje sie wszystkiego, mam ogromne stresy, nie moge sobie dac ze wszystkim rady!!!

Gość parysianka
nerwiczka - ile masz lat? jesli moge zapytac?? wychodz z dzieckiem , masz znajome kolezanki które mają dzieci ? to wychgodz do nich , ile lat ma dziecko??? rozmawialas z kims o tym ? ze sobie rady nie dajesz???

Gość nerwiczka
mam 23 lata, dziecko ma 4, nie ma mowy o wyjsciu bo od razu mam stresa, wychodze kiedy musze z e strasznym kolataniem serca. Nie mam ochoty nawet na spotkania z kolezankami bo gdy rpzypadkiem spotkam na ulicy szybko uciekam bo ciagle mam te kolatania:( ja czesto mysle o smeirci, ejstem zlosliwa dla wszystkich, gdyby nie dziecko to albo by tak nie bylo albo by mnie juz nie bylo

Gość nerwiczka
jak bedziecia dawac mi takie rady to zaraz wywalę kompa za okno@@@ CHolera jasnaaaa!!!!!

Gość verruckt
hydroksyzyna lorafen relanium haloperidol

Gość Actia
polecam DEPRIM. tez tak kiedys miałam, Deprim mi pomógł. Zołowe tabletki wiec nie niebezpieczne. Zadziałaja po ok 3 tyg. brania

Gość a weź sie wypałuj

Gość parysianka
nerwiczka , masz dziecko , masz dla kogo zyc , musisz sie wygadac , najlepiej przyjaciólce , albo jak sobie tak totalnie nieradzisz to idz porozmawiaj z psychologiem...- to moze ci pomóc , przeciez nie mozesz sie tak zadreczac , jestes młoda jeszcze ...

Gość nerwiczka
no i oczywiscie podszywy.............bylam u psychologa ale to nie dla mnie. kolezankom sie wstydze bo udaje twarda, nie che aby wiedzialy ze zalamalam sie rpzez jakiegos gnoja. Hydroxyzyne bralam ale okropnie umulala i na stres i tak nic nie pomagala. Deprim teraz mi lekarka plecila ale on strasznie drogi, nie stac mnie:( jstjestem bezrobotna z 200 zlotymi alimentow

Gość verruckt
spróbuj oddychania takiego przeponowego. wdychasz nosem powietrze przez 3 sek a wydychasz ustami przez 5. tak zeby wydech był dluższy od wdechu.

Gość nerwiczka
verrukt dziekuje sprobuje:)

Gość verruckt
zycze powodzenia. Mi to pomaga przy róznych stanach lękowych lub panikach. trzeba poćwiczyc troche..te sekundy można zminiec zaleznosci od wydajnosci organizmu. Zasada taka musi byc ze wydech dłuższy od wdechu i przepona ma pracować. Trzymaj sie

Gość nerwiczka
jeszcze raz dziekuje:) milego wieczoru zycze