Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy widzicie

moja wspolokatorka wlasnie uprawiala goracy seks

Polecane posty

Gość jak wy widzicie
autorka jest pierwszy dzien w nowym miejscu, jest zjebana po calym dniu w pracy a pozniej na uczelni, i placi tyle samo co ona wiec nie rozumiem czemu mialabym wyjsc ze swojego pokoju. a nwet jesli mialaby taka potrzebe to moglaby zapytac dajac jednoczesnie do zrozumienia czy nie mam ochoty isc na godzinke do kina czy cos. rb- jak po sobie wyczyszcza to pol biedy ale nigdy nie wiesz z kim mieszkasz

Gość fdfrewfr
ja ją rozumiem, bo mam podobnie z moim współlokatorem... rozumiem seks itd ale u nas całe mieszkanie musi ich słyszeć a gdy zewracam mu uwagę nastepnego dnia to tylko sie uśmiecha chamsko ... wkurwia mnie to

Gość jak wy widzicie
hm ale tak patrzac po wpisach to jednak swoj swego zrozumie i nie ma co od ludzi kultury wymagac. dobre tu padlo pytanie-czy przy rodzicach tez by tak jeczala

Gość jak wy widzicie
roznie w zyciu bywa na pewno nie jeden z was slyszal na przyklad swoich rodzicow. no ale kurde co innego jest myslec ze wszyscy spia itd a co innego nie zwracac na nikogo uwagi bo jestem JA. rownie dobrze moglaby nasrac w przedpokoju bo jej tam wygodnie a mi nic do tego.

Gość buractwo i słoma z butów
twoja współlokatorka to zwykły burak chcący się pochwalić, że ma kogoś, kto ją zerżnie, bo o kochaniu tu nie ma mowy. Jej koleś też tyle samo wart, może jeszcze myśli, że ci się mokro zrobi i też na niego polecisz. Faceci tak myślą, więc uważaj, albo szukaj nowego lokum. Też miałam taką lokatorkę kiedyś za ścianą. Darła ryja raz, dwa razy dziennie i byliśmy zmuszeni wiedzieć kiedy i ile razy. Niech by sobie żyli w szczęściu i miłości za tą ścianą, ale dlaczego ja tego musialam słuchać? Dzieciak 9-cio letni do mnie przyjeżdżał i puszczałam radio głośno na full, żeby nie słyszał. Wtedy się uspokajali na chwilę. Aż znajomy wspólny, który kiedyś był u nas i miał okazję posłuchać koncertu, wyśmiał ich w pracy i przestali.

Gość Typowy.Skurrwiel
Gul ci skacze z zazdrości, przyznaj samotny grubasku :D Jak cię nie stać na własne mieszkanie to teraz cierp :D Mam nadzieję, że bedą się codziennie głośno dupczyć:classic_cool:🖐️