Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodo

właśnie takie wszystkie są...

Polecane posty

Gość seksu mi sie chce
tak i prawda jest tylko w tym co mowi autor, bo on jest siwetym-wszystkowiedzacym, ot takie polaczonko, 2w1:)

Gość rodo
Predatorka - Ty chociaż umiesz się z tego uśmiać :) nie okazujesz zbytnio nerwów z powodu tego, co piszę, tak więc przypuszczam, że nie jesteś taka jak wszystkie kłamczuchy :P

Gość seksu mi sie chce
nie, dziewczyna po prostu ma Cie gdzies:) a ja jak najbardziej, biore do siebie to co piszesz. a zreszta:O

Gość rodo
będąc skromnym... mógłbym stworzyć połączonko minimum 10w1, a nie tylko 2w1 jak piszesz moja droga :)

Gość rodo
Bierzesz to wszystko do siebie? Dlaczego? Boli Cię to, bo Ciebie też się to tyczy?

oczywiscie ,ze nie okzauje nerwow, bo tez i nie jestem zdenerwowana...:) ale usmiecjnieta:):) o tak:D mniej wiecej:) :classic_cool: pozdrowienia dla autora:):)

Gość rodo
Co tak zabolało pytasz, a jak myślisz? Bo ja myślę, że rozstanie z kobietą, która naprawde kochałem i nadal kocham... poddałem ją próbie i okazało się, że potrafi mi kłamać w żywe oczy... :( nie chcę i nie potrzebuję kłamstwa w swoim życiu...

poddałeś ją probie? och, nieładnie z twej strony, taki brak zaufania...

Gość seksu mi sie chce
wyobraz sobie autorze, ze po prostu wkurwia mnie takie uzalanie sie, jakie ty teraz tutaj nakreslasz, gdzie jedziesz po kobietach, jakie to my jestemy beznadziejne. i mloze innym razem bym nawte nie zjarzala na ten watek, nic nie napisala, tylko pomyslala"kolejny biedny, dobry chlopiec, ktory o cale zlo bwinia kobiety" i poszlabym dalej. a widzisz, dzis tak nie mam. dobra, nie chce sie wiecej wypowiadac w tym temacie. jestes najmadrzejszy. nawte przyznam ci racje dla poprawienia twojego humoru, tak, jestemy sukami, ktore chca miec tylko penisa w swojej waginie i lubimy kase i szybkke samochody i chamow.tak!to my jestemy winne! pozdrawiam!

Gość rodo
Predatorka - co do Twojego podpisu... ja nie boję się inteligentnych kobiet, a wręcz takiej bym na całe swoje życie poszukiwał :) byłoby wręcz idealnie mieć taką właśnie kobietę przy swoim boku ;)

Gość rodo
alena 123 - nie ładnie, ale napewno skutecznie... dlatego nie można nikomu ufać w 100%, nie wiem czy mnie rozumiesz... :(

człowiek gdzieś musi dać ujście swoim emocjom... a co do chamstwa, kobiety tego nie znoszą.. ja uciekam jak najdalej

Gość rodo
a czy ja jestem chamski?

drogie panie.. tak tu krytykujecie autora, unosicie sie, po co? a czy my baby nie uzalamy sie nad soba? co drugi temat tu to opowiesci dziwnej tresci dziewczynek zranionych przez niedobrych panow, a kolejne to te, ktore klamia oszukuja. ect ( patrz tematy poswiecone kochankom) wiec troche obiektywizmu bym zalecala... malo tu bylo razy wypisywane bylo, że faceci to swinie ect... wcale nie jestesmy lepsze od mezczyzn:( a ze on cierpi, ze jest mu zle.... to chyba normalne.. ze nie tanczy z radosci... wlasnie sie dowiedzial,ze ktos kogo kochal -oklamywal go...

Gość rodo
zawsze powtarzałem, że na zaufanie trzeba sobie zasłużyć... jej się do tej pory nie udało, niestety...

Gość rodo
Dziękuję Predatorka za wsparcie... prawda jest właśnie taka, że muszę się gdzieś wyżalić :( nie wszyscy faceci są tacy sami, bezuczuciowi... mi np aż się łzy w oczach same pojawiają jak o tym wszystkim myślę... i możecie mnie wyśmiać, że jestem mięczakiem a nie mężczyzną, proszę bardzo... niewiele rzeczy jest w stanie mnie juz bardziej przygnębić... ps. drogie panie, więcej cierpliwości...

nio pięknie - ,,drogie panie więcej cierpliwości? hmm.. a panowie gdzie wasza cierpliwość?

Gość rodo
Wiem, że jest nietaktem pytać się Ciebie alena123 co Ci się przypomniało, ale jestem jednak ciekaw... w końcu to miejsce gdzie każdy może uchylić rąbka tajemnicy odnośnie swojego życia i wspomnień... to jak? Powiesz?

rodo, tu nie idzie o wsparcie czy jego brak...ale zwyczajnie nie lubie hipokryzji... przykre to,że wiel kobiet wlasnie takimi jest:O ale jeszcze bardziej przykre jest to,że stwerdza to inna kobieta:(

rodo niestety nie mogę napisać...czytam to forum z nudów nie mam zamiaru nic o sobie..

Gość rodo
hmm... mądrze mówisz Predatorka, nie powiem, że nie :)

Gość rodo
no ok, nie nalegam... w takim razie powodzenia życzę ze wszystkimi problemami pojawiającymi się w życiu...

alena to znaczy,ze nie chcesz sobie radzic ze wszelkimi ewentualnymi problemami zyciowymi? ze nie dziekujesz za dobre slowo? hmmm

Gość rodo
Chyba pierwszy raz pojawiła się uśmiechnięta minka w Twojej wypowiedzi :) tak to cały czas widziałem tylko 3 smutne buźki w Twoim podpisie pod wypowiedziami... bardzo dobrze ;)