Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baba z problemami

Ona - mgr on... i jest PROBLEM

Polecane posty

Gość Baba z problemami
Sekata, on te mature probowal zdawac wiecej niz 15 lat temu. Jednak mysle, ze nie jest dyslektykiem. Mialam kolege dyslektyka i byly to...hmmm... inne bledy

Gość Czy mozna pokochac...
tez nim byl..heheh

Gość Baba z problemami
Czy mozna pokochac... Widzialam Twoj topic. Ale jednak Tobie chodzi o urode. A on jest bardzo atrakcyjny :D Uroda jest rzecza przemijalna. Gdybym miala Twoj problem... coz... nie mialabym problemu :( P.s. doktorant, obecny doktor, byl cholernie brzydki. Ale dla mnie najpiekniejszy na swiecie :o

Baba z problemami -ale ja mowie o ex!

Baba z problemami -"a on jest bardzo atrakcyjny" ja pisalam o moim ex:)

Gość Baba z problemami
Oj, to doczytam jutro :(

Gość Baba z problemami
A jednak przejrzalam. Ale nie widze, co pisalas o ex :(

Gość Baba z problemami
Chyba, ze masz na mysli mojego doktoranta... jesli tak... ojjj, trzymaj sie od dziada z daleka :o :P

Baba z problemami - "Ty masz problem z uroda" a Ty z czym masz?? Z tym ze fecet musi byc odpowiednio inteligentny wobec ciebie czy z tym ze ty nie jestes na tyle inteligentna osoba ??

Gość Baba z problemami
Z brakiem zrozumienia?

Jezeli wiesz o tym ze mial blizsze kontakty z uczennicami, powinnas to zakonczyc.

Gość baba z duzym stazem
malzenskim Wiesz, w zwiazku jest bardzo wazne podobne srodowisko, wspolni znajomi, podobne wspomnienia, poglądy, wazne,zeby facet imponowal ci wiedza ( ty jemu tez - moze byc z innej dziedziny) zeby byl autorytetem i motorem do zdobywania wiedzy dla waszych dzieci. Jak sie czasem wkurze na swojego meza ( co w kazdym malzenstwie sie zdarza) to jednak nie na dlugo, bo byłoby brak mi rozmow, jego swietnej rodziny, z nalezenia do ktorej cieszę sie, widze, jak wazny jest dla dzieci. Bardzo lubie z nim dyskutowac i uskrzydla mnie jego niesamowita wiedza na rozne tematy, jego sukcesy w pracy ( i nie tak wazne sa finanse, jak to,ze jest wybitnym i docenianym fachowcem) - to dziala jak afrodyzjak. Poza tym caly czas mobilizuje mnie do rozwijania się, do roznych intelektualnych akcji. Ciagniemy sie w góre wzajemnie, co jest swietnym przykladem dla dzieci. To wszystko z kazdym rokiem coraz bardziej cementuje. A jeden nieudany doktorant nie swiadczy zle o wszystkich innych.

Gość Baba z problemami
No wlasnie to jest problemem, ze niestety ex mial niesamowita wiedze. Moj obecny, owszem, wie pewne rzeczy na tematy, na ktorych ja sie nie znam, ale o wiele wiecej jest takich, na ktorych nie zna sie on :( niespecjalnie mobilizuje mnie "do rozwijania się, do roznych intelektualnych akcji" - i tego wlasnie brakuje... :( :o Myslicie, ze moze sie to zmienic?

Gość Baba z problemami
Czy mozna pokochac... -> z uczennicami mial kontakty ex, doktor. Wlasnie z tego powodu sie z nim rozstalam. Obecny ma niepelne srednie wyksztalcenie... :o

Gość ja myslalam ze problemem
jest roznica w wyksztalceniu... a tu takie cos :D Co za roznica w tym wszystkim, ze Ty masz mgr, a on omc dr? Bo nie wiem :D a mam dr i nie zdradzam na prawo i lewo mojego faceta :D Wiec nie widze zwiazku ;)

Oj Baba z problemami życzę Ci w życiu tylko takich dylematów:) Niby masz to mgr przed nazwiskiem i o czym to świadczy? jesteś mądrzejsza, inteligentniejsza? dla mnie jestes niedojrzałą osobą z durnymi problemami .Może tak będziesz każdego pytać z kim masz kontakt w sklepie,na przystanku masz wyższe bo z Tobą nie będę rozmawiać , nie ta półka....ejjj głupich jednach nie sieja ,sami sie rodzą.

Gość sama jestes bledem.
sama jestes bledem.do psychiatry

Gość Baba z problemami
kropa8 To, ze mam mgr przed nazwiskiem o niczym nie swiadczy. Caly temat jest o tym, ze z powodu bledow ortogtaficznych i stylistycznych jest mi sie z tym facetem trudno dogadac i "dopisac", a poza tym lubie sobie czasem podywagowac na rozne tematy, na ktore on nie posiada wiadomosci. Wydaje Ci sie, ze nie jest to ZADNE problem? Ty ze swoim facetem nie rozmawiasz, tylko sypiasz i dlatego nie przeszkadzaja Ci braki komunikacyjne? :o

Gość Baba z problemami
*ZADEN Zrozumcie, nie gonie go za brak wyksztalcenia. Gdyby mial wieksza wiedze i nie robil bledow, problemu by nie bylo. Tak sie sklada, ze inteligencja (na ktora skladaja sie wrodzone umiejetnosci i mozliwosci ORAZ WIEDZA) jest dla mnie wazniejsza, niz uroda czy pieniadze. Natomiast z cala pewnoscia facet ten nie jest jednak glupkiem i ma swietny charakter...

Podeślij go do mnie poducze go i po sprawie:) Powiem szczerze dla mnie to nie jest problem nie odpowiada mi ktoś to się z nim rozstaje....tak było kiedys teraz mam trutnia z podpisanym cyrografem...wiec ten problem odpada:) Pozdrawiam biorę sie do pracy.

Gość Baba z problemami
Wlasnie go poduczam, haha ;) a cyrografu nie bedzie... Generalnie facet mi odpowiada, ale jednak jego braki mnie irytuja. Zastanawiam sie, czy bedzie to kiedys problem nie do przeskoczenia. Nie chce go skrzywdzic...

Gość Baba z problemami
Up! Czy jakas Pani byla w podobnej sytuacji? A co Panowie o tym sadza? Czy nie przeszkadza im, jesli kobieta ma wyzsze wyksztalcenie?

Gość jnfeibofrbfq
ale chwila jeśli on skończył technikum, to nawet bez matury ma ŚREDNIE wykształcenie

Gość Baba z problemami
jnfeibofrbfq Tak, juz sie poprawilam Niepelne srednie

Gość Baba z problemami
Stanowczo - up!

Gość noc_nik_nocą
Droga Babo na pierwszej stronie masz dobrą rade :) Granatowe niebo nocy jesteś mądrą kobietą 🌻 Pozdrawiam 🖐️

Gość Ja tak tobie ale bez wyrzutow
Ale 3 nie ma na horyzoncie :)

Gość Baba z problemami
up

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup