Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam nicku

Przyjaciele mnie olali

Polecane posty

Gość Ania1986
nie, nie odpisali wiec pokazali jacy są naprawdę.nie licza się juz dla mnie totalnie.. a ja humor mam dobry bo mam dobre wyniki badań!!! i wreszcie moge spać spokojnie :)

Gość Ania1986
nie mam nicku - bo niektórzy ludzie nie zasługują na naszą przyjażń, i na nasze łzy ... nie martw się, poznasz innych ludzi:)

Ja zawsze mialam pecha do ludzi, dobrze ktos powiedzial: jesli masz miekkie serce to twarda d...e, narazie tkwie w martwym punkcie bo ani pracy ani rozrywki,grrrrr:/

Gość Ania1986
wiem co czujesz, ale nie warto sie martwić:) jak znajdziesz prace to poznasz nowych ludzi i cos zacznie sie dziac w Twoim zyciu..

Gość bez sensu to wszystko
mam podobny problem tak jak wy;/ ale czy warto poznac innych ludzi zeby pozniej znowu cierpiec? niby takie nic... przyjaciolka znalazla sobie chlopaka nie ma dla mnie juz czasu przyjaciele sie obrazili a ja nie wiem o co chodzi. Pusto bez nich,cala ta sytuacja mnie przytlacza siedze z mysla ze juz nigdy nie bedzie tak jak kiedys. Coraz bardziej czuje,ze staje sie nikim. Dzieki nim przestalam wirzyc w przyjazn...pokazali mi jak w zyciu jest trudno.