Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca ale...

czekać do ślubu?

Polecane posty

Gość kochająca ale...

Nie uwierzycie ale...jestem z facetem od 5 lat,w przyszłym roku pobieramy sie...i my jeszcze nie robiliśmy tego...kocham go ponad zycie,on mnie tez..ale boje sie ze stoimy w miejsccu od pewnego czasu...a najlepsze to to że ja bardzo tego pragne...jestem skłonna juz nie czekac tyle ze on raczej sie hamuje...mam sie cieszyc ze tak mnie szanuje czy smucic ze mnie az tak nie pragnie..??

Gość moje zdanieale rób co uważasz
No jak już tyle wytrzymaliście,to wytrzymajcie do ślubu! A tak na marginesie,to ciesz się,że facet Cię szanuje!!!Bo teraz to niektórzy,pożal się Boże!!! Pozdro!!! Swoją drogą,my nie wytrzymaliśmy do ślubu i też nie żałujemy!!!

poczekaj przynajmniej wszystko będzie po bożemu w odpowiedniej kolejności :P

Gość tylko każ mu się przed
ślubem przebadać, bo możesz , załapać jakąś rzeżączkę w najlepszym razie, hiv w najgorszym

To zależy - jeśli on jest bardzo religijny, to dobrze - uszanuj to. Ale jeśli to wynika z czegoś innego (strachu, uprzedzeń, małego popędu seksualnego), to jest to zły znak i światełko ostrzegawcze! P.S. Wyobrażasz sobie, żeby po ślubie kochać się raz na 2-3 tygodnie? Bo jemu tyle wystarczy. :(

Tylko pogratulować . ja już dawno bym nie czekała, ale skoro tyle czekaliście to te pare dni w tą , czy w tą to nie robi róznicy,,,,

Gość miał miał
Ja bym go dawno rzuciła ...5 lat z facetem i bez seksu to jest niemożliwe ...ściemniasz hi hi

Gość kilof
A potem sie okaże ,że wcale niedobrani pod wzgl.temperamentu i tragedia gotowa.

Gość Leśny
5 lat bez sexu..... nie no.... nie wierzę. są dwie opcje: 1. Skacze na boki. 2. Coś z nim nie tak. A swoją drogą: możesz mi wytłumaczyć co da czekanie z sexem do ślubu? BO ja tego nie kumam. Skoro 2 ludzi się kocha i chce być razem to sex jest jak najbardziej dopełnieniem miłości...... Nie kumam tego ni cholery......

Gość kilof
ja także nie kumam to jest fantastyczna sprawa po co sobie odmawiać

Gość kilof
poprostu potem sie mogą rozczarować ,że nie pasują bo jedno ma wieksze potrzeby a drugie mniejsze

Gość my jesteśmy ze sobą
... 7 lat, bzykamy się od 7 lat, teraz jesteśmy małżeństwem i nie wyobrażam sobie, że mielibyśmy żyć bez seksu, przecież to niemożliwe mamy po 25lat