Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PNJA ANGIELSKI

MY- dzieci lat 90tych/wspomnienia

Polecane posty

a pamiętacie picie "Ptyś" i wode z saturatora ? ja zawsze pilam ją z syropem o smaku Coli oranżadki z pszczółką mają :)

Gość a pamietacie
A BLUZKI Z FRĘDZELKAMI:) GETRY I LAKIERKI:):):)

a powiem wam ze ja to sie najbardziej ciesze ze to dziecinstwo bylo takie bez kompow,komorek itp cale lato na podworku,na trzepaku jakos to bardzo milo wspominam a teraz w wakacje to malo dzieci widze na osiedlu(duze,we Wrocławiu).ciekawe jak teraz gownazeria spedza czas;)

a jak sie jakies dziecko darło z podworka mamoooo to wszystkie matki przez balkon wygladaly;) a teraz juz tych krzykow nie slychac:P

lizaki barwi,ace język lizaki-gwizdki pierscionki z gum do żucia takie duze plastikowe, butelki dla lalek co wyglądalo jakb lalka mleko wypijala ;) pierwsze siusiające laleczki gra--pułapka na myszy i super farmer pamietam jak oglądalam katalogi niemieckie,cos jak nasze bon prix lub quelle, i mialam katalog z zabawkami niemieckimi, czcilam to jak biblie

Gość a pamietacie
NOM... JA TEZ MIŁO WSOPMINAM TAMTE CZASY, MY BAWILIŚMY SIE KAMIENIANI, MIELISMY RODZINKI MAME TATE I DZIECI!!! I MIMO ZE MIAŁYŚMY JAKIES TAK PLASTIKOWE LALKI I TAK KAMIENIE BYŁY NAJLEPSZE:d ALBO WŁAŚNIE "KIEŁBASKI" NA TRZEPAKU, ALBO BAWIENIE SIE W DOMEK NA DRZEWIE:):):):)

oooo domek na drzewie, to bylo coś albo kosmetyki dla dzieci taki smierdzący szajs ale wtedy to luksus-czerwona szminka a tak naprawde wazelina :) moda na dzwony, pamietam tez mode na pluszowe spodnie ;)

pamietam smak dan Uncle Bens, jadło się deserki GERBERA, a w swieta zjadalo cukierki z choinki-najlepsze to byly te "kilkuletnie" sople lodowe, można teraz je kupic w sklepach za 10 gr,jutro sobie kupie :) kolekcja kucyków Pony zabawy w dom

Gość a pamietacie
OOOOOO dzwony, pamietam , moje pierwsze granatowe... i kupiłam z siostra zakrótkie:D ale i tak chodziłam, a wansy!!!!!?????? mieliście???:D:D:D:D:D:D:D

Gość a pamietacie
ogrodniczki dzinsowe :)

Gość LittleStar
ja pamietam cocolino! jak leciala rekalma z nim to gapilam sie w telewizor jak zachpnotyzowana hehe uwielbialam misia cocolino:) jeszcze pamietam taka reklame proszku pollena 2000-"ojciec prac" a wogole to moda leginsy i wyciagniete na nie grube skarpety takie co to mozna bylo rozciagnac do kolan albo zsunac do kostek hehe

Gość jeszcze sprzedaja
niee ja sie pytam o frugo ;)

Gość hmmm reniaa
w ktorym roku bylo to ppicie w woreczkach? ja jestem '89 i nie pamietam

Gość LittleStar
a i jeszcze byly takie oranzady w duzych, grubych, szklanych butelkach z lipnymi zakretkami ktore mozna bylo zgniesc w rece:) ehh to byly czasy:)

Gość LittleStar
ja pamietam jeszcze takie kolorki do wlosow wygladalo to jak maskara i mozna bylo zmyc za pierwszym razem, i jeszcze aleksje i jej uulalala :)

jezuuu pamiętam wansy :D ja miałam na platformie, a stare mojego brata jeszcze się walają po piwnicy ;) echh.. cudne dzieciństwo bez mediów :(

Pamiętam buty Spicy na koturnie, zespół Spice Girls, Backstreet Boys, The Hanson, Kelly Family, Mr. President, Venga Boys... :D To były czasy... Sztywne, wąskie dżinsy. ;p Czarodziejkę z Księżyca... :)

Gość Dewaste
ja pamiętam jeszcze grę w kolory, podchody, chowanego po piwnicach, lody zapp, gumy kulki i spodnie z paskami i guzikami po boku ;) spodnie bojówki i glany ;D

Gość Dewaste
puszek okruszek, majka jezowska, domowe przedszkole, zabawy karnawalowe w przedszkolu, zupa owocowa, ucieczki z przedszkola. haha dzieki tobie bede miala dobry dzien ;)

Gość odcien rozu
lody mikado i pinokio ;D

Gość odcien rozu
byly jeszcze paleczki lodowe, oranzdaki w proszku, gumy kulki achhhhhhhh :) :)