Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturcja ze mlyna

Obejrzalam zdjecia kolezanki na n-k i sie zalamalam...

Polecane posty

Gość nasturcja ze mlyna

Tak, rodzinne foty, 3 siostry rodzone plus komentarze jakis ciotecznych siostr... a ja kurwa jedynaczka jestem. do dupy to wszystko... czuje sie potwornie S A M O T N A

Gość o ja pierdyle
ja mam 2 siostry i mam je szczerze w dupie. nie wklejam zdjęć z nimi na NK, a większość moich koleżanek i kolegów nie ma pojęcia, że mam rodzeństwo. nara.

Gość nasturcja ze mlyna
dlaczego??

mam rodzeństwa że tak powiem powyżej normy ponieważ każde z moich rodzicow stworzyło nową rodzinę ale miec rodzeństwo jest bardzo dobrze Nie oddałabym żadnego z mojego rodzeństwa nikomu... Każdy musi poznac wartość rodziny dopiero później jest w stanie docenić to co ma...

Gość o ja pierdyle
bo jedna słucha metalu i studiuje na ASP (pokręcona artystka) ma falujące włosy i ubiera się w lumpeksach, a druga jest harcerką, karate, judo, fanką powieści fantastycznych i Harrego Pottera, słucha rocka, ma lekką nadwagę, całkiem krótkie włosy jak chłopak, ogólnie nie dba o siebie i higienę... obydwie zawsze miały czewrony pasek. a ja? słucham pop'u, r&b i ogólnie tego, co leci w radio. ubieram się tylko w markowe ciuchy, codziennie się myję, mam proste włosy, farbowane, codziennie maluję rzęsy, mam świetną figurę, dbam o siebie, interesuję się komputerami i ogólnie technologią.. jesteśmy jak trzy zupełnie inne światy - nie mam z nimi o czym gadać. jedynie co, to razem podróżujemy ... w tych podróżach one czytają książki, a ja słucham muzyki. nic nie robimy razem.

Wiem co to jest bo mimo że mam rodzeństwo to mam to uczucie, gdy np. widzę mamę, tate i dziecko razem na spacerze . Ja tego nie poznalam nigdy. Odkąd pamietam nigdy nie miałam rodzicow razem...