Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE SIE POROBILO

PRZECZYTAJCIE TO I POWIEDZCIE CZY TEZ MYSLICIE ZE ON TO ZROBIL

Polecane posty

Gość ALE SIE POROBILO

nocowalam u chlopaka i wszystko bylo super byl czuly i w ogole pozniej nad ranem wrocil z imprezy jego kolega ( wynajmuja malutkie mieszkanie razem ) mi sie nie chcialo jeszcze wracac do domu i spalam w goscinnym pokoju na kanapie a moj chlopak juz nie spal i myl sie jadl i cos tam chodzil po domu ja zostawilam torebke w pokoju u mojego chlopaka i budze sie pozniej a torebka jest przy kanapie wiec ja przyniosl i jakis taki byl dziwny dla mnie tylko sie dopytywal kiedy wychodze bo on musi swoje sprawy pozalatwiac i jakos tam dziwnie na mnie patrzyl a jak wyszlam to trzasnal troche drzwiami :-O dzis zero odzewu z jego strony :-( przypuszczam ze grzebal mi w torebce i czytal sms w komorce a pisalam tam z jednym kolega co mnie podrywa smsy taki flirt smsowy ale z mojej straony to zarty czy ktos uwaza podobnie ze mogl z torebki wyjac komorke jak spalam te 2 godziny i czytac smsy i polaczenia sprawdzac wiem tez ze on mi ne ufa do konca

Gość ALE SIE POROBILO
PODNOSZE

Gość no mnie sei wydaje ze czytał
jednak:( najlepiej sama to wyjaśnij i tyle:) najlepiej by bylo jakbys do niego zadzwonila gadała jak zwykle o wszytskim i powiedziala nagle śmiejac sie ze znowu Cie podrywa kolega a Ty sobie zniego jaja robisz i piszesz smsy rozne zeby go jeszcze bardziej sprowokowac:) tak wyjdzeisz z sytuacj obronna reka:P

Gość czy macie jakiś pomysł
na 100% czytał

Gość Milk5555
bo zachowujesz sie jak gowniara. Niewinny flircik dla zartow. Facet Cie kocha. A gdybys Ty przeczytala mile smsy z flirtem twojego faceta z Twoja np. najgorsza znajoma? Co bys zrobila. Brawo dla tego pana za trzasniecie drzwiami. Ja bym dala sobie myslec o tym czy chce byc z kims takim kto nie bierze zwiazku na powaznie bo co to za dziewczyna ktora flirtuje z innym i uwaza ze to wporzadku....zalosne