Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweeety flower

jak zapomnić o nim, czy istnieje miłość na zawsze od ktorej nie uciekniemy?

Polecane posty

Gość sweeety flower

Jak wyżej, odeszłam od faceta 3 miesiące temu, kłóciliśmy się dość często, mieliśmy osobne zdania, często dochodziło do ostrych sprzeczek, teraz mam kogoś innego, ale czuje, że tamtego kocham i nie potrafie o nim zapomnieć, staram sie nie myśleć ale serce czuje miłość do niego, co zrobić?:(

na poczatek radzilabym zakonczyc obecny zwiazek. nie ma powodu krzywdzic niewinnego faceta, traktowac go jak plasterek. jezeli sie zaangazuje zrobisz mu to samo, z czym sama sie uporac nie potrafisz. a na nieszczesliwa milosc jest jedno lekarstwo: czas. pocierpisz, pocierpisz ale w koncu sie usmiechniesz :] uwierz mi, wiem co mowie. przechopdzilam przez takie same pieklo

Gość sweeety flower
a może to znak, że to miłość na całe życie? czy tylko przywiązanie bo byliśmy 4 lata ze sobą.

raczej przywiązanie niż miłość, zresztą jakbyś naprawdę tak kochała jak opisujesz to czy odeszłabyś od niego z powodu braku porozumienia? czy raczej jeszcze byś powalczyła o ten związek? a poza tym nie wiemy jaki stosunek do tego wszystkiego ma Twój eks luby... jesteś chyba młoda więc daj sobie trochę czasu... pobądź sama i spróbuj się wyciszyć wtedy dojdziesz do jakichś wniosków konstruktywnych