Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aarvenaa

wyniki testtu ciazowego

Polecane posty

Gość aarvenaa

wietam serdecznie.. opisze wam moja sytuacje.. z mezem staramy sie od ponad 1,5 roku o dziecko, pare razy juz muyslalam ze nam sie udalo przed @ mialam rozne dziwne objawy ale za kazdym razem gdy robilam test wychodzil negatywny.. moje cykle sa w miare regularne 28, 29 dni.. wiec gdy teraz 29 dnia nie doostalam @, pomyslalam ze moze sie udalo.. poczekalam jednak i 32 dnia cyklu wieczorem zrobilam test.. wyszedl pozytywny:) choc ze slaba druga jreseczka.. bardzo sie ucieszylam ale wiedzina wczesnieszymi dosiadczeniami bylam ostrozna.. po 2 dniach tym rezem rano zrobilam kolejny terst tym razem wyszedn negatywny.. i juz nie wiem co o tym myslec.. objawy cizowe mam przedewwszystkim sennosc i wdecia ktorych wczesniej przed okresem nie mialam.. nie bylo tez zadnych krwawien ani uplawuw wiec nie doszlo do poronienia.. dzsisiaj wychodzi juz37 dzien cyklu i ide na bete.. jak myslicie jak to jest z tymi testami pewnie bylo tu juz o tym pelno wypowiedzi ale czy ktos mial podobna sytuacje do mnie.. boje sie ze to znoiw moja wyobraznia plata mi figla pozdrawiam

Gość kkkkkkkksssss
najpierw po poludniu byl pozytywny a potem negatywny? to jest niemoyliwe.Chyba ze zarodek sie nie zagniezdza i dochodzi do poronien i lada dzien bedzie okres

A robiłaś testy tej samej firmy? Najlepiej udać się na badanie beta hcg, będziesz wiedziała na 100%. Powodzenia :)

Gość aarvenaa
tak robilam testy tej samej firmy wieczorem byl pozytywny dwa dni pozniej rano negatywny.. jesli doszlo by do poronienia to jakies 2 dni temu wiec chyba zobaczyla bym jakis uplaw chociaz

Jeśli robiłaś testy z różnych firm to mogą mieć różną czułość i stąd ten drugi wyszedł negatywny. Badanie na beta hcg lub wizyta u gina może rozwiać wątpliwości (u mnie gin widział ciążę już tydzień po terminie spodziewanej miesiączki i nie musiałam robić bety hcg ;) )

to dziwne :o a byłaś już na badaniu krwi? albo może zrób jeszcze jeden test, ale innej firmy tym razem. Test ACON ma większą czułość od innych testów - 10, większość ma 25.

Gość aarvenaa
dzisiaj ide na badanie krwi w srode do ginekologo a testy byly tej samej firmy moze to byl blad.. mozliwe ze ten drugi zrobilam jakos nie prawidlowo, mmoze poprostu sie ludze ale wydaje mi sie ze testy chyba predzej myla sie nie pokazujac ciazy ktora jest niz odwrotni, pokazujac cos czego nie ma:)

ale robilas ten sam test czy test tej samej firmy? Bo np bobo test strumieniowy ma czulosc 10 a plytkowy 25 wiec jest roznica. Tez mi sie wydaje ze test predzej pomyli sie i pokaze brak ciazy niz ciaze. Trzymam kciuki

Gość aarvenaa
tej samej firmy mamatest plytkowe

Gość aarvenaa
nic dzis ide na bete to sie okaze