Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotus3er

nasza-klasa festwial lizustwa i wchodzenia se doope..na pokaz

Polecane posty

Gość kotus3er

TAKIE OTO KOMENTARZE ZNALAZłAM POD ZDJECIEM JEDNEJ DZIEWCZYNY I WSZYTSKIE TE KOMENTARZE PISAłY KOBIETY, NIE FACECI!!!COZ ZA TARG LIZUSOSTWA I PROZNOSCI1! lalunia...... caluje Jak zawsze - wygladasz swietnie! Ładna dziewczyna to zdjęcie też ładne... Ty piękniejesz.Pozdrawiam. Karolina Szymczak jak zawsze ślicznie wyglądasz:) ślicznie wyglądasz :) jaka ladna wyglądasz pięknie!!!!!pozdrawiam no nie poznaje koleżanki, jakaś inna ... bez uśmiechu :* piękna jesteś, jak malowana przez wspaniałego artystę

Gość ada19
a co cie to obchodzi :O

bycie milym dla kolezanki, ktorej sie dawno nie widzialo to nie to samo co podlizywanie sie

Gość blablabaalalhfcdrforhdr
to i tak zależy bo jeśli ktoś na zdjęciu ewidentnie wygląda... "nienajlepiej", lekko pokracznie albo inaczej mówiąc niekorzystnie, a pod spodem same podpisy jakaś ty śliczna, pięknie, itd, to trochę hipokryzją wionie, po co w ogole takie coś komentowac? wtedy to juz chyba nie da sie inaczej nazwac jak lizusostwo?

Gość Kazumaka
Ja nie widze nic w tym złego. WKurza mnie tylko jak ktoś na siłe daje komentarz chcac pokazać ze to na przykład jego siostra, brat czy kuzynka i pisze: Siostrzyczko cos tam.. Albe Bracie cos tam.. Albo Oj kuzynka... Itd.

Gość kotus3er
Z wyrazem akceptacji i błogostanu na mojej świńskiej mordzie biegnę do sieradzkiego zoo, gdzie manipuluję trąbą słonia przy końcowym odcinku mojego przewodu pokarmowego. :classic_cool: