Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko kulturalnie prosze

wysokie dziewczyny co myslicie o tych niskich?

Polecane posty

i odwrotnie niskie co myslicioe o wysokich?

niska taka od 150-165

A co tu jest do myślenia? O tych co mają 160 cm myślę, że mają 160cm, a o tych co 180cm że mają 180cm. I tyle :)

Gość hejho
Nic nie myślę. O matko jestem niska? 165 cm? A myślałam że jestem średnia.

hahaha no to jestem wysoka 168 cm :D moja przyjaciółka ma 157 cm - myslę że jest super fantastyczną dziewczyną :)

Gość moim zdaniem .......
niskie zazdroszcza wysokim figury i dlugich nog ale w druga strone to nie dziala bo niskiej nie ma czego zazdroscic:P

Gość ja mam 172cm
mi sie wydaje bez urazy ze te niskie wygladaja smiesznie takie mikrony osobiscie lubie swoj wzrost i nie chcialabym byc niska

Gość rozumiem że
niskie dziewczyny mogą zazdrościć wysokim długich nóg, choć nie zawsze wysoki wzrost=długie nogi. Ale figury? Co ma piernik do wiatraka? W figurze liczą się proporcje a nie wielkość.

Niskie dziewczyny są takie fajne,filigranowe. Bosko wyglądają w 15 cm szpilkach- mają wtedy nogi do samego nieba :)

Gość wredny prowokator...
mikron w 15cm korach zajebisty widok racja:p ahhahahah

Gość frufru
moim zdaniem - dobra figura nie zalezy od wzrostu. są niskie i szczupłe, vide "Kajli Minok" ;) ja mam 172cm - a mi sie wydaje - bez urazy - ze te wysokie wyglądają smiesznie, takie drabiny... miało byc kulturalnie :P

drabina to laska ktora ma 180 a nie 172:P poza tym dla mikrona kazda wyzsza od niej jest drabina

Gość 170...
A ja myśle że niskie mają większe powodzenie i bardziej podobają się facetom. Już nie raz to zauważyłam. Niskie w sensie nie mniej niż 160. A pozatym wysokie często przypominają szkapy albo wielkie babochy a to raczej facetów znacznie mniej kręci niż filigranowa kobitka. Ja chyba jestem w sam raz:) 170 ale jakbym była niższa to też wcale bym nie narzekała.

Gość i co z tegoo
Mam 170 cm wzrostu i bardzo lubie swoj wzrost,uwielbiam chodzic w szpilkach.A co do niskich dziewczyn, no coz, sa niskie i nic mi do tego.Ale wiem,ze takie tez sie odobaja facetom, moj brat (194cm)ma zone (164cm).

Wysoka i niska kobieta może mieć ładną figurę i być piękną kobietą. przecież nie można uogólniać.

Gość co za głupie pytanie
:o

Gość frufru
a kazdej wysokien nizsza sie wyda mikronem...

Mi nie chodzi o jakieś 15cm kory tylko 15 cm sexi szpilki. Fajnie to wygląda, tylko nie jest zbyt wygodne hehe

Gość Luśka z W..
Ja też jestem na granicy "w sam raz" czyli 170-171, ale jak bym miała 3 cm więcej to bardzo bym sie cieszyła

kayus sama masz pewnie ok155cm i tak to sobie tlumaczysz ze to wyglada fajnie ale mala babka na 15cm szpilach wyglada zalosnie:O

Sama mam 178 cm i lubię swój wzrost, co nie przeszkadza mi dostrzegać atutów innych dziewczyn. Ja mam fajne długie nogi, ale też podobają mi się takie szpile, których sama nie mogę nosić.Moje obcasy mają zawsze do ośmiu centymetrów, no bo inaczej wyglądałabym pokracznie. A takie szpileczki mi się bardzo podobają: http://www.taxi-library.org/photos/high-heels.jpg

Gość wyraźnie widać
że wysokie mają jakieś ksompleksy bo są dużo bardziej agresywne w stosunku do niskich, niż niskie do nich. Wyzywają, próbują wyśmiewać, jakby miały jakiś powód. Ogólnie, jedna wielka żenada w wykonaniu głupiutkich panienek.

Gość 163 mam
No ja też myślę że 15 cm szpilki to już troche przesada i rzeczywiście może trochę śmisznie to wyglądac. Myśle że tak do 11 cm wygląda ok i też jest bardzo sexi

ja tez to zauwazylam ze te wysokie bardziej zieja zloscia w stosunku do niskich ja mam 172cm na powodzenie nigdy nie narzekalam.... swoj wzrost lubie i tyle 🖐️

Gość 163 mam
Ja myślę że nie jest ważny wzrost tylko to jak się w nim czujemy. No chyba ze ktoś ma 150, to już inna sprawa. Ja mam 163 i jest mi z tym dobrze, nosze szpilki 10 cm i wtedy jestem w sam raz. A zresztą jestem proporcjonalna więc nawet bez szpilek wyglądam dobrze.

\'\' wyrażnie pisać \'\' ma rację! żenada niektóre wypowiedzi!