Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiusz_ z_marsa

który wózek lepszy?

Polecane posty

Gość klaudiusz_ z_marsa
jak myślicie?

Gość nie polecam
żadnego tak naprawde te wozki "wielofunkcyjne"sa tylko z nazwy,sa ciezkie i niepraktyczne zobaczysz ze szybko go zamienisz na lekka spacerowke

ja też poszukuję wózka, te naprawdę są ciężkie, ale w końcu zanim kupi lekką spacerówkę, niemowlaka trzeba w czymś wozić, ja przymierzam się do kupna taniego wózka z gondolą i spacerówką tak na rok, a później zakupię lekką i wygodną spacerówkę.

Gość klaudiusz_ z_marsa
a na który z tych dwóch byś sie zdecydowała?

Jak chcecie kupić wózek to idźcie do sklepu - wypróbujcie każdy po kolei, czy lekki, czy ciężki, czy i jak się składa. Niech wam sprzedawca pokaże. Po czym zobaczycie, że na allegro wcale nie tak tanio ;) Ja szukałam na internecie, każdy doradzał co innego, a jak dotknęłam "na żywo" to wiedziałam czego chcę. I w sklepie kosztował 1200zł (+fotelik 350zł), a na allegro to samo 1800zł z fotelikiem + koszt przesyłki.

Gość nie polecam
wiem co mowie bo sama mialam wozek firmy"breaker"tragedia po prostu sztywny ciezki na dodatek zlamala mi sie raczka,ja bym wybrala teraz jakis niedrogi wozek glebokinp:bartatina,roan marita a pozniej zmienila na spacerowke

Gość ja też październik
nie polecam------no roan marita naprawdę tani:o nie widzisz,że ona chce za te pieniadze mieć 2 wózki i głeboki i spacerowy?nie każdy ma tyle pieniędzy:)

Gość ja też październik
te wózki są podobne.Wybrałabym ten drugi.

Gość klaudiusz_ z_marsa
dziekuje za opinie pazdzierniku :)

Gość ja też październik
jakaś dziwna tendencja jest tutaj na kafe.Jeśli ktos zapytałby o 2 wózki w cenach ok 3000 to uzyskałby milion odpowiedzi,ochow i achów.Bo tu wszystkie bogate:oJak ktos zapyta który wózek wybrać z tańszych zostaje natychmiast pouczony i sprowadzony do parteru.Moze dziewczyna ma swój dom,nie musi go nigdzie nosić,podjeżdża pod drzwi.Nie każdy mieszka w bloku i targa drogi wózek na 4 piętro:)

Gość nie polecam
no ja tez nie mam za duzo:P roan marita mozna kupic uzywany za 500zl ja po prostu sadze ze nie opłaca sie kupowac takiego wozka wielofunkcyjnego ktory tak naprawde nie spelnia swoich funkcji ale kazdy ma swoje zdanie:) wiem ze gdy bede kupowac wozek dla drugiego dziecka to juz na pewno nie kupie takiego jaki mialam dla syna

Gość emilcia79
oba beznadziejne

Gość ja też październik
a ja ci powiem,że miałam jakiś taki podobny i nie narzekałam.Fakt,nie nosiłam go nigdzie.Koła duze pompowane,nawet nie drgało dziecko w gondoli.Gondola duża ,przestronna,że nawet roczne dziecko by śmiało sie wyspało a nie czteromiesięczne leżało z podkurczonymi nogami;)Rączka była przekładana na 2 kierunki jazdy,jakieś okienka,przewiewy,duzy kosz na zakupy bo był dla mnie ważny.Może nie sa to wózki najwyższych lotów ale jakos najczęściej je widuję w parkach i na ulicach a nie te full wypasy:)

Gość klaudiusz_ z_marsa
mieszkam w małym miasteczku, więc problem wnoszenia wózka do np autobusu mnie nie dotyczy... ponadto mieszkam na w domku jednorodzinnym, wiec róznież nie będę musiała wnosić go po schodach... dlatego też spora waga tych wózków raczej mi nie przeszkadza... szukam czegos taniego i solidnego :/ mam nadzieję, ze mozna to pogodzić...

szczerze mowiac to ani jeden ani drugi mi sie nie podoba ale to twoj wybor,zastanow sie czy nie lepiej troszke dodac nie od razu na taki za 3000 ale np na taki za 1000 zł? mi sie podoba np taki ale zaznaczam ze to tylko moj wybor wiec nie najezdzajcie zaraz na mnie http://www.allegro.pl/item536327339_x_lander_x3_gondola_x_pram_x_bag_gratis_w24h.html jest tu wersja i spacerowa i gleboka

Gość nie polecam
no to ze jest ciezkie nie znaczy ze solidne ja juz wspominalam mialam breakera io zlamalam raczke przy wciaganiu go doslownie przez dwa schodki bo tez mieszkam w domku no wiec rzeczywiscie solidny:O poza tym radze sprawdzic w sklepie jak prowdzi sie spacerowke z przelozona raczka bo breakerem nie dalo sie podjechac pod kraweznik gdy spacerowka byla przodem do kierunku jazdy, w takim wozku tez raczej dziecka nie"pobujasz" bo sa strasznie sztywne,ja bynamniej nie polecam

Gość emilcia79
x-lander jest super jakoscia nie odbiega od tych z gornej polki a cena nie wysoka

Mam podobny wózek i ogólnie nie jest zły, lekko sie prowadzi, pompowane koła są ok, żałuję tylko, że dałam się nabrać na amortyzatory. Teraz kupiłabym na paskach, dziecko by się bujało, a nie trzęsło. Tak więc obojętnie który wybierzesz, przy wózkach z tej półki, zamów z paskami.

Gość a moze taki...
lekki bardzo, wielofunkcyjny, da sie wpinać fotelik, zwroty, mało miejsca zajmuje.

Ten pierwszy jest bardzo ładny, ale tendrugi w kwiatuszki tej przesliczny ale uwazam ze bardziej oplaca sie kupic pierwsz:>

Gość lucky75
do klaudiusz ja bym byla za tym pierwszym bo nie lubie takich pstrokatych kolorow oba wozki maja podobe funkcje takze wybor nalezy do cieie ktory ci sie bardziej podoba (KWIATEK)

Gość klaudiusz
dzięki za pomoc