Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos pomoze

porady-opalanie

Polecane posty

Gość czy ktos pomoze

czesc dziewczyny. mam problem w maju wychodze za mąz, chciałabym nabrac troszke kolorku i chce zaczac chodzic na solarium(CHCE TYLKO TROSZKE SIE OPALIC ABY NIE WYKLADAC BLADO) ,i tu zaczyna sie problem. zawsze ładnie opale buzie, brzuch i reszte ciala ale mam problem z dekoltem. nigdy mi sie nie udalo rowno opalic, dekolt zawsze mam blady. czy macie swoje jakies sprawdzone sposoby, moze jakies kremy dzieki ktorym bede ladnie i rowno opalona??? pytam szczerze i takiej oczekuje odpowidzi. pozdrawiam

Gość gieowefa
ja nie chodze na solar bo to ryj postarza natomiast uzywam balsamow z samoopalaczami typu Dove. Opalenizna jest ladna..

W solariach mają na sprzedaż balsamy ułatwiające opalanie w saszetkach - proponuję taki o najsłabszym działaniu - powinien pomóc, a nie będzie widać ewentualnych plam przy nierównomiernym nasmarowaniu

Gość czy ktos pomoze
moja kolezanka kiedys miala zacieki bo zle sie posmarowala:D chcialabym tego uniknac

Gość czy ktos pomoze
dzieki smarkula. jak pojde to zapytam sie.

Mówię o takim najsłabszym :) Dobre są też owocowe w takich małych słoiczkach (nie pamiętam nazwy) - ja generalnie zawsze miewam zacieki po wszelkich samoopalaczach, ale właśnie te balsamy owocowe są przeznaczone dla skóry, która się kiepsko opala i nie miałam z nimi problemów.

Gość i jak opalona