Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

Czy mozliwe jest ze w ciazy mozna miec normalnie okres????

Polecane posty

Gość marina901

Witam was nortuje mnie odpowiedz na powyzsze pytanie czy takie cos jest mozliwe naprawde. Mi samej okresskonczył sie dwa dni temu i zastanawiam sie nad tym poniewasz mam zaokraglony brzuszek igo widac,odczówam ból piersi.Słyszałam o takim przypadku ze dziewczyna normalnie miesiaczkowała do 3 miesiaca! prosze opinie:P Pozdrawiam!!! Aga

Gość ciekawska 25
ja myślę, że się to zdarza ale niezbyt często raczej pierwszym objawem ciąży jest brak miesiączki

Gość tak to możliwe
znam kilka takich przypadków

Gość marina901
to chyba zrobie test ciazowybo ten mój brzuszek wydaje mi sie dziwny

Gość ciekawska 25
a może za dużo zjadałaś? Albo działa na ciebie stres tak? albo poprostu przytyłaś

Lepiej kup test ciążowy i Twoje wątpliwości się rozwieją. Są przypadki, że tak się zdarza. Moja ciotka miała @ przez kilka pierwszych miesięcy ciąży. To tak jak by organizm nie przyjąl do wiadomości, że coś się zmieniło i stąd zachowuje się tak jak by ciąży nie było.

Gość ciekawska 25
i z tego co wiem odrazu nie rośnie brzuch

Gość marina901
wiem ze od razu brzuch nie rosnie ale nigdy takiego nie miałam jest zaokraglony na podbrzuszu i to jest dla mnie dziwne

Gość ciekawska 25
ja też mam inny brzuch niż kiedyś nawet niektórzy pytają się czy nie jestem w ciąży a ja poprostu przytyłam

Gość marina901
szczeze to dla mnkie było by lepiej zebym przytyła nie jestem jeszcze gotowa na ciaze chyba ale test i tak zrobie dla świetego spokoju bardzo sie tym stresuje juz raz poronilam i boje sie czy znowu cos złego we mnie sie nie dzieje

Gość jesli podczas ciazy
plamicie badz krawwicie to nie jest zaden okres tylko zaburzenia hormonalne ktore moga ( ale nie musza ) doprowadzic do poronienia . plamienie badz w krwawienie ciazy to nie jest normalne zjawisko dlatego trzeba udac sie z tym do lekarza gina ktory przepisze jakis lek na podtrzymanie np. luteine lub duphaston . krwawienie lub plamienie jest nie tylko zagrozeniem dla ciazy ale równiez dla ciezarnej i nie nie mozna tego bagatelizowac .

Gość nemezis2682
witaj jestem w 2 ciazy i w obydwóch miesiaczkowalam przez pierwsze 3 miesiace ale sa to bardzo krótkie i bardzo slabe pozatym lekarze zalecaja odpoczynek i ja bralam na podtrzymanie na wszelki wypadek

Gość jesli podczas ciazy
a co do brzuszka to nie rosnie tak od razu - brzuszek widac dopiero od około 3 mc . jesli jestes 2 dni po okresie zrob sobie test ciazowy juz powinien wykazac ewntualna ciaze . a brzuch moze byc wiekszy np. gdy wody w organizmie sie zatrzymaly ( spozywanie duzo soi powoduje takie dolegliwosci )

Gość marina901
bardzo sie teraz boje wasze opinie sa bardzo rózne i nie mam pojecia co myslec teraz

Gość nemezis2682
dziewczyno kup test nie jest taki drogi a najlepiej idz do lekarza i po klopocie co do brzuszka to mi juz na poczatku byl inny

Ale jak to możliwe, że brzuch Ci urósł, skoro jak twierdzisz możesz być w 4-5 tygodniu ciąży? Dopiero pod koniec 3 miesiąca widać delikatne zaokrąglenie. A u niektórych jeszcze później (u mnie dopiero w 5 miesiącu ciąży była ona widoczna).

Gość DZIEWCZYNO KUP TEST
CIAZOWY ZAMIAST ROZMYSLAC I SIE STRESOWAC ! DALEKO MASZ DO APTEKI ?