Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tedi-19

muscletech-hydroxycut-hardcore-120kaps

Polecane posty

Hej mam pytanie brał może ktoś te tabletki podobno pierwszy taki spalacz na Polskim rynku i są bardzo szybkie widoczne efekty czekam na odp

Gość dfdfdfdff
ja nie brałem...

Ja biore i sa SWIETNE !!!!!! musisz tylko pic duzo wody jak je biezesz i oczywiscie ograniczyc jedzienie nie objadac sie efekty murowane

Gość zuza2735
Hydroxycut Hardcore to dosyć już znany suplement diety, który doskonale wspomaga nasze starania o uzyskanie szczupłej i umięśnionej sylwetki. Formuła suplementu jest nieco bardziej złożona od podobnego Hyrdoxycut Advanced, dzięki czemu w nieco krótszym czasie możemy uzyskać podobne a nawet lepsze efekty. Ważne: żaden suplement nie zastąpi diety i ćwiczeń, toteż jeżeli zamierzasz odchudzać się z tym suplementem nie zapominaj o tym, że w cały ten proces musicie i tak włożyć sporo własnej pracy, bo sam preparat, sam z siebie, raczej wam nie pomoże, takie cuda się nie zdarzają. Hydroxycut Hardcore możemy zaliczyć do termogeników i katalizatorów metabolizmu. Co więcej ten suplement sprawia, że w naszym organizmie wzrasta poziom noradrenaliny o około 40% (na taki przyrost wskazują badania). Formuła preparatu opiera się na naturalnych składnikach, które są bezpieczne dla większości z nas, musimy jednak pamiętać, że pomimo sporego poziomu bezpieczeństwa nic nas nie zwalnia z zachowania podstawowych środków ostrożności, którymi są stosowanie się do zaleceń producenta i konsultacja z lekarzem w razie pojawienia się jakichkolwiek wątpliwości. Jak działa Hydroxycut Hardcore? Skład preparatu został dopracowany tak, by poszczególne składniki współdziałały i wzajemnie intensyfikowały swoje działanie. Preparat poprawia poziom noradrenaliny, dzięki czemu szybciej spalamy tkankę tłuszczową, wzmocnienie tego efektu zapewnione jest poprzez skupienie się na cAMP i blokowanie procesu inaktywacji adenozyny przez enzym phosphodiesterase. Kolejne wzmocnienie uzyskiwane jest poprzez wzbogacenie preparatu o składniki uwalniające receptory-beta obniżające aktywność receptorów alpha-2 odpowiadających za blokowanie rozpadu komórek tłuszczowych. Więcej informacji znajdziecie na stronie http://www.vitalab.pl/336,hydroxycut-hardcore.html Hydroxycut Hardcore powinien być stosowany tak jak inne podobne preparaty. Należy zażywać go zgodnie z wskazaniami producenta (od jednej do trzech kapsułek w zależności od dnia), nie przyjmować suplementu na kilka godzin przed snem i oczywiście zapewnić sobie odpowiednie nawodnienie organizmu, czyli wypijać sporo wody.