Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnjdshdjusdh

co sądzicie o tych butach....

Polecane posty

Gość hnjdshdjusdh

(te fioletowe, 10cm szpilki z kamyczkiem i odkrytymi palcami). http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hb/ve/vab p/3Ne6S7BbjHMwa4WG1B.jpg do czego je nosisz, żeby nie przesadzić? mam 173cm, więc bedę obrzymką, ale mnie urzekły bo na stopie wyglądają dużo lepiej no i kosztowały połowę ceny

Gość nie przesadziłaś
ładne. chyba w reserved je widziałam :D 173? ja mam 172 i w 9cm obcasie wcale nie wyglądam jak olbrzym. Chyba, ze jestes dodatkowo masywna wiec wtedy to tak

Gość hnjdshdjusdh
nie mam 85 65 94 udo 52 więc buty dodają mi smukłości raczej, ale 183 to naprawde sporo :P tak, w reserved, przed przeceona 160, a ja dalam 90zl juz chcę lato :P

Gość nie przesadziłaś
no to fajnie na pewno będziesz wyglądać :) mnie też dodają smukłości, wydłużają nogi no i nie da się ukryć, że w obcasie noga wygląda seksowniej :D na prawdę śliczne są. poluję na podobne bo te są eleganckie, ale jednak tez trochę sportowe a ja mam peep toe czarne lakierowane z kokardą więc nadają się tylko do stroju galowego :O Wiesz, na upartego możesz już je nosić. :P tzn. na jakies imprezki, czy cos z czarnymi kryjącymi rajtkami :D jakie były jeszcze kolory?

Gość hnjdshdjusdh
czarne :) ale nie było mojego nr heh, będę wyższa od swojego facet o 4 cm :P ale on tak lubi, hehe. te z Twojego linka też fajne, ale przyznam że nigdzie nie widziałam. a jakie Ty masz wymiary że tak bardzo w takich wysokich butach gustujesz:) ?

Gość nie przesadziłaś
http://www.allegro.pl/item538056850_atmosphere_fioletowe_szpilki_peep_toe_nowosc_38.html te są też fajne, podobne do Twoich. wiesz, co nawet nie wiem, jakie mam wymiary. Poluję na wysokie obcasy, bo czas na jakieś zmiany... Cały czas adidasy, jako studentka prawa od wrzesnia nie wypada tak na sportowo... w ogole glupio sie czuje nosząc ciagle adidasy i bluzy. Nie jestem szczuplutka, raczej taka akurat, jak to mówi mój chłopak :D ale ponoć do twarzy mi w obcasach i dobrze się w nich czuję

Gość hnjdshdjusdh
jasne, na obcasach zupelnie inaczej sie czuje :) kobieco i seksownie. te z linka nawet fajniejsze :D, ale ja faktycznie wole zmierzyc but, bo mam roznice pol cm w jednej stopie, heh:)

Gość nie przesadziłaś
i w ogóle te chix i atmosphere są kiepskie... nie warto kupować buty na allegro, chyba, że wcześniej mierzyliśmy takie same, tej samej firmy w sklepie. Ja zrobiłam ten błąd, na szczęście majątku nie wydałam, bo jakies 42zł na balerinki jednorazówki z atomoshere właśnie:O zepsuły się dokładnie po pierwszym noszeniu... i to, żebym w nich całą noc na imprezie była, a nie dosc, ze prawie nie tanczyłam to załozyłam je na koniec imprezy, kiedy juz nie mogłam wytrzymac w obcasach

Gość jcdkvfcdf

Gość awes
Powiem wam szczerze - nie podobają mi się.